Japonské nadýchané lívance
Lívance jsou oblíbeným sladkým jídlem jak dětí, tak i dospělých. S naším receptem si můžete doma připravit nadýchané sladké placky, do kterých potřebujete také vyšlehaný sníh z bílků. Po usmažení je servírujte posypané cukrem a s oblíbeným ovocem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 490 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,98 g |
Tuky | 32,04 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 464 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 92,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japonské nadýchané lívance
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk2MJ
Moje poznámka
Japonské nadýchané lívance
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk2MJ
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 14 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
vejce,
mléko,
kypřící prášek,
mouka hladká,
cukr krupice,
máslo,
cukr moučkový,
ovoce
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.