Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonské nadýchané lívance

Lívance jsou oblíbeným sladkým jídlem jak dětí, tak i dospělých. S naším receptem si můžete doma připravit nadýchané sladké placky, do kterých potřebujete také vyšlehaný sníh z bílků. Po usmažení je servírujte posypané cukrem a s oblíbeným ovocem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 24 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 4 min

24 min (20 min příprava + 4 min tepelná úprava)

12. 2. 2024 14:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie3 490 kJ / 834 kcal
Bílkoviny42,98 g
Tuky32,04 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 464 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy92,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, mléko, kypřící prášek, mouka hladká, cukr krupice, máslo, cukr moučkový, ovoce

TopRecepty.cz

Japonské nadýchané lívance

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk2MJ