Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodovo-čokoládová bábovka

Bábovka je jeden z nejoblíbenějších moučníků na našich stolech. Tato, z našeho receptu, je dobře upečená, na povrchu zlatavá a uvnitř skrývá kousky ovoce a čokolády. Přesně taková, ke které chcete hrneček s kakaem nebo kávou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

22. 2. 2024 17:17

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 150 kJ / 4 099 kcal
Bílkoviny88,97 g
Tuky162,12 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 578 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy563,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Záleží jestli použijete ovoce čerstvé nebo mražené, v obou případech ovoce "osušte" z přebytečné vody.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 2. 2024 09:45

:-)<3:yes::yes: dobrá kombinace - určitě chutnala :-K

<3 jahody, čokoláda a nadýchaná bábovka, na víkend jak dělaná :-8

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

22. 2. 2024 20:52

Krásná, musela chutnat!:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, mléko, olej, cukr moučkový, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, rum, čokoláda, jahody, mouka hrubá, tuk

TopRecepty.cz

Jahodovo-čokoládová bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yRYq