Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gazdovský chléb

Kyprý a měkký gazdovský chléb vonící smaženou cibulí a slaninou můžete upéct jako klasický bochník. Nebo si trochu pohrát a dát těstu tvar velkého šneka, jako je u chleba na fotografii. Upečený gazdovský chléb pak na stole vypadá velmi zajímavě.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 220 min Doba přípravy: 175 min Doba tepelné úpravy: 45 min

220 min (175 min příprava + 45 min tepelná úprava)

4. 4. 2024 10:19

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 329 kJ / 2 708 kcal
Bílkoviny64,23 g
Tuky94,45 g
Vláknina24,83 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,20 g
Sacharidy388,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

5. 4. 2024 11:19

Marie Svarcova: ano :-) smažená cibule nebo škvarky, oboje dotahuje obyčejný chleba k naprosté chuťové dokonalosti :-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 4. 2024 13:33

:-)<3:yes::yes: výborný recept, smažená cibule je tam skvělá :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, slanina anglická, cibule, syrovátka sušená, cukr, sůl, kmín drcený, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Gazdovský chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY2k2