Podmáslovo-dýňové lívance
Pokud máte chuť na sladkou snídani či svačinku, jsou tyto lívance ideální volba. Voňavé, zajímavě kořeněné a nadýchané lívance můžete před podáváním namočit do rozpuštěného másla a obalit v třtinovém cukru.
Suroviny pro 27 kusů
25-30 kusů, podle velikosti
27kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 026 kJ / 2 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,93 g |
Tuky | 42,06 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 5,43 g |
Sůl | 5,01 g |
Sacharidy | 468,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslovo-dýňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Ogk
Moje poznámka
Podmáslovo-dýňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Ogk
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 16 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 16 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 7 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 8 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 9 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 10 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 10 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 10 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 10 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 10 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 10 hodinami
Suroviny:
podmáslí,
pyré dýňové,
vejce,
olej,
mouka hladká,
cukr třtinový,
kypřící prášek,
soda jedlá,
skořice mletá,
zázvor mletý,
sůl,
máslo,
cukr třtinový,
olej
Komentáře (4)