Batátový krém
Batáty u nás nejsou tradiční surovinou, nicméně i tak jsou velice oblíbené. Připravit z nich můžete také lahodný a jemný krém. Spolu s brambory a mrkví je povaříme doměkka, rozmixujeme a doplníme smetanou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 940 kJ / 1 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,30 g |
Tuky | 60,75 g |
Vláknina | 19,75 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 133,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batátový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6w74
Moje poznámka
Batátový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6w74
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 17 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kacaba10 před 45 minutami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 10 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 12 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 14 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 15 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 16 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 16 hodinami
Suroviny:
batáty,
brambory,
mrkev,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý,
voda,
nať petrželová
Komentáře (2)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0