Candát na másle s petrželkovo-citronovou omáčkou
Dopřejte si delikátní chuť candáta, dokonale připraveného na másle a doplněného jemnou petrželkovo-citronovou omáčkou. Tento elegantní pokrm zaručeně potěší vaše chuťové buňky svou lehkostí a harmonickým spojením svěžích ingrediencí.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na másle s petrželkovo-citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWA5Z
Moje poznámka
Candát na másle s petrželkovo-citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWA5Z
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 31 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Panova před 1 minutou
Kokosové kuličky z vařených žloutků
Panova před 1 minutou
Šunková pěna
Radka310 před 35 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 1 hodinou
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 2 hodinami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 15 hodinami
Suroviny:
candát,
máslo,
petrželka hladkolistá,
citron,
sůl
Komentáře (6)