Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 78 kJ / 19 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 4,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKrZ
Moje poznámka
Mrkvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKrZ
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 5 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 8 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 9 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 11 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 13 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová topinková směs
douver před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 1 hodinou
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 1 hodinou
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 2 hodinami
Bublanina
alenalentz před 4 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 4 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 4 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 5 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 7 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 7 hodinami
Tématické fráze:
první mrkvička,
malé mrkvičky,
první mrkvička recept,
malá mrkvička,
recept na male mrkvicky,
mrkvička,
male mrkvicky jako priloha,
jak uvarit prvni mrkvicku,
mrkvička recepty,
mrkvička recept,
mrkev jak ji spracovat,
mrkev jak ji spracovat,
první mrkvička příprava,
zavařené malé mrkvičky,
zavařené mrkvičky,
zavarovani dyne,
malé mrkvičky v sladkokyselém nálevu,
male mrkvicky recepty,
malé mrkvička,
jana mrkvičky fotky
Suroviny:
mrkvičky,
cibule,
bobkový list,
česnek,
kopr,
koření nové koření,
pepř,
semínka hořčičná,
voda,
ocet,
cukr krystal,
sůl
Komentáře (9)
...jen je nepředvařuju, krásně potom chrupkají