Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 254 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,25 g |
Tuky | 80,68 g |
Vláknina | 9,21 g |
Cholesterol | 856 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 196,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 10. 2009 23:02
13. 10. 2009 21:48
Ale máte pravdu, podle mě je to zatím jeden z nejlepších a nejchutnějších způsobů konzumace zbylého pečeného masíčka...
Děkuju moc za komentíky a body...
13. 10. 2009 20:36
13. 10. 2009 20:11
13. 10. 2009 15:52
13. 10. 2009 15:47
13. 10. 2009 15:42
13. 10. 2009 15:16
13. 10. 2009 14:45
13. 10. 2009 11:10
13. 10. 2009 11:09
Elizo a Výbušná - můj muž měl z francouzkých brambor podobnou fóbii - to dělají ty školní jídelny , ale musím ho pochválit, už je to lepší. Malými fíglíky ho k těmto jídlům přibližuji. Ještě vyzkouším tohle koření a uvidíme.
12. 10. 2009 23:15
Tím se dostávám k tomu, co jsem chtěla napsat Výbušné - stejný poměr k zapékaným jídlům jako tvůj muž měl i můj syn, dokud neochutnal zapečeninu s Kotányi směsí (tuším, že tenkrát to byly brambory se slaninou) a pak si ji dokonce vyžádal, když přivedl kamarády na večeři... Nějak jsem pochopila, že žiješ mimo Čechy-Slovensko, takže nevím, jestli j u vás v běžném sortimentu, ale snad ano...
Všem tuto směs doporučuji, pokud ji vidím (nebývá na pultech zas tak často), kupuji ji raději do zásoby, hodí se právě pro výše uvedené příležitosti...
12. 10. 2009 22:58
12. 10. 2009 22:51
12. 10. 2009 21:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 12 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 13 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 9 minutami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 33 minutami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 36 minutami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 1 hodinou
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 1 hodinou
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 1 hodinou
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 1 hodinou
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 6 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 6 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak se dělá smrkový med. Mladé výhonky sbíráme brzy na jaře, med se uplatní především při nachlazení, ale i jako běžné sladidlo
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Další recepty
Tématické fráze: co s pečeným kuřetem co se zbytky pečeného kuřete zbytky pečeného kuřete zbytky kuřete zbytky pečeného masa flíčky zbytky kuřecího masa co s pečeným masem co se zbytkem kuřete zbytky pečeného kuřecího masa - co s tím co se zbytkem pečeného kuřete zbytek peceného kurete pokrmy z pečeného kuřete co se zbytky kuřete co se zbytky pečeného masa co z pečeného kuřete zbytek pečeného masa recepty z pečeného masa recepty z pečeného kuřete recepty z pečeneho kuřecího masa
Suroviny: maso kuřecí, flíčky, cibulka zelená, česnek, koření francouzské brambory, vejce, smetana ke šlehání
Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRQK
17 názorů