Srnčí na víně s liškami
Zvěřina a houby, to je typické duo zejména pro období podzimu. Srnčí maso podusíme v troubě s kořením, portským vínem a pomerančovou šťávou. Orestované lišky pak zakomponujeme do výrazné omáčky. Náročnější přípravu vyváží lahodná chuť pokrmu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí na víně s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYX3j
Moje poznámka
Srnčí na víně s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYX3j
Nejnovější recepty
Kuřecí medajlonky na kari s hořčicí
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec pečená na zelenině
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí prsa na slanině s hráškovou kaší
Přidáno před 2 hodinami
Nakládaný hermelín s cibulí
Přidáno před 2 hodinami
Londýnské řezy
Přidáno před 3 hodinami
Zapečená zelenina s masem a vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé zdravé vánoční cukroví / Fitness
Topmnam před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
nelinka62 před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
divozenka666 před 1 hodinou
Rilletes
magdalenka před 2 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
magdalenka před 2 hodinami
Rillettes
magdalenka před 2 hodinami
Domácí rybí salát s Moravankou
kimlo před 4 hodinami
Třená buchta
Mbabi před 5 hodinami
Katův šleh po mém
pazdera.jaroslav70 před 7 hodinami
Domácí chléb z trouby
magdalenka před 8 hodinami
Suroviny:
maso srnčí,
máslo,
olej,
cibule,
víno portské,
sůl,
pepř mletý,
jalovec,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
šťáva pomerančová,
víno portské,
med,
máslo,
houby lišky,
vývar masový,
jíška tmavá instantní
Komentáře (5)