Srnčí na víně s liškami
Zvěřina a houby, to je typické duo zejména pro období podzimu. Srnčí maso podusíme v troubě s kořením, portským vínem a pomerančovou šťávou. Orestované lišky pak zakomponujeme do výrazné omáčky. Náročnější přípravu vyváží lahodná chuť pokrmu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí na víně s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYX3j
Moje poznámka
Srnčí na víně s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYX3j
Nejnovější recepty
Houbičky nakyselo
Přidáno před 1 hodinou
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Srnčí na víně s liškami
Přidáno před 5 hodinami
Frgál se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Celerová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Houbová játra s petrželkou
Přidáno 4. 10. 2025 10:23:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
BobBeesheq před 27 minutami
Rychlé muffiny s kousky čokolády
Dominaj před 27 minutami
České kynuté buchty
Kakoska před 39 minutami
Rohlíkové knedlíky
Zuzana61 před 46 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Lida25 před 55 minutami
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 1 hodinou
Nafoukané trubičky
RadekMaly před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
JABR79 před 1 hodinou
Podzimní kotleta
Alamatej před 2 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Fitulka před 2 hodinami
Suroviny:
maso srnčí,
máslo,
olej,
cibule,
víno portské,
sůl,
pepř mletý,
jalovec,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
šťáva pomerančová,
víno portské,
med,
máslo,
houby lišky,
vývar masový,
jíška tmavá instantní
Komentáře (1)