Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Milovníky zvěřiny jistě potěší recept na pomalu dušenou srnčí plec na divokém koření. Příprava je sice pracnější, ale odměnou bude lahodné, křehké a rozpadající se maso v silné masové šťávě. Podávejte s bramborem či knedlíkem.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZNRO
Moje poznámka
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZNRO
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 6 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 14 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 18 minutami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 1 hodinou
Vánočka II
Sojkal před 1 hodinou
Citronové rohlíčky
Terka39 před 2 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 3 hodinami
Uherská pěna
Daami před 4 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 6 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 6 hodinami
Suroviny:
plec srnčí,
koření na divočinu,
sádlo,
slanina,
cibule,
pasta rajčatová,
likér cherry,
vývar hovězí,
jalovec,
koření nové koření,
bobkový list,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
jíška
Komentáře (1)