Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Václavkový guláš

Hustý a sytý houbový guláš z podzimních václavek má díky feferonce velmi pikantní chuť. Guláš podáváme s knedlíkem a na talíři jednotlivé porce ozdobíme cibulí, nakrájenou na měsíčky.

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

29. 10. 2009 15:56

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 668 kJ / 399 kcal
Bílkoviny29,96 g
Tuky2,34 g
Vláknina48,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme vývar, použijeme vodu a 1 hovězí bujón.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

7. 10. 2010 16:25

Dělala jsem dnes prakticky stejně, takže bych třeba jen přidala fotku, jen jsem tam dala gulášovou papriku, sušená rajčata v oleji, stroužek česneku a snítku libečku :-p:yes:

larimarka

2. 10. 2010 18:36

Teď mě kamarádka přinesla košík václavek,takže bude zítra prima oběd.......dcera se moc ,moc těší:-p:-p:-K

Pavl

2. 10. 2010 17:12

Super recept ! :-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 10. 2009 10:13

Škoda,že u nás houby nerostou:-(,hned bych udělala taky gulášek,my to milujeme.Dávám bodík:yes: tento vypadá krásně.:-))

BILKOVAI BILKOVAI

29. 10. 2009 22:25

Jendo, jaké ingredience bys ještě použil? Ať se taky přiučím;-):-)a díky za bodík

Bibinka Bibinka

29. 10. 2009 20:12

Dělávám také houbový guláš, ale z václavek ne-nám nechutnají, ale z hub je výborný, nakonec i tento kdo má václavky rád. Šťáva má super barvičku:-! Dávám ti boda:yes:

Jenda1 Jenda1

29. 10. 2009 19:41

Ivetko, guláš má krásnou barvu:-). Škoda, že jsem se v době, kdy václavky rostly, nedostal do lesa:-(. Přestože bych při přípravě guláše použil další ingredience, posílám pátý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2009 18:35

Ale máš ho, jak malovaný!!;-):yes: Taky jsem nedávno dělala, byl skvělý:-p:yes:

Drobek Drobek

29. 10. 2009 17:06

;-( Nojo, to u nás neroste ale vůbec nic, tady v Idahu je moc sucho, sice rostou žampiony před domem, ale nevím jak je možné že rostou už s červy.:-// Ale jdu do obchodu, tam je jich spousta, taky bedly a ústřicové a shitaki a co já vím? Myslím že z bedel bude fajn. Jdu na to.:-p

BILKOVAI BILKOVAI

29. 10. 2009 16:12

Našla jsem jich na zahradě jenom pár. Byla z toho pouze jedna porce. Škoda, že u nás teď nerostou. Taky ho máme moc rádi:-)

Drobek Drobek

29. 10. 2009 16:10

:-K Houbičky mám k smrti rád a na tenhle gulášek jsem úplně zapomněl. Děkuju za připomenutí, udělám hodně brzy.:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: úprava václavek zpracování václavek guláš z václavek houbový guláš z václavek úprava hub václavek václavkový guláš s masem guláš s václavek sušené václavky houby václavky recepty václavky sušení václakový guláš zpracování hub václavek sušení václavek houby vaclavky zpracovani váckavkový guláš václovkový guláš vyborny vaclavkovy gulaš jak vypadá houba václavka váslavkový guláš recepty z václavek

Suroviny: houby václavky, cibule, olej, paprika sušená sladká, mouka hladká, kmín celý, feferonky sušené, sůl, vývar masový, cibule

TopRecepty.cz

Václavkový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxxl