Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Netradiční česnečka se zakysankou

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 11. 2009 12:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 764 kJ / 1 617 kcal
Bílkoviny40,13 g
Tuky92,31 g
Vláknina22,75 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,51 g
Sacharidy150,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Česneku se nebojte, já dávám obrovskou palici, ztratí opečením a vařením typickou chuť, polévka je jiná než jak jsme zvyklí na česnečku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 11. 2009 12:38

No, líbí se mi ten recept, jen mne napadlo, že česnek máme smažit dohněda? Já vím, hodně se s tím setkávám, že smažit česnek dorůžova, ale nestratí chuť? Já bych možná dala toho česneku u méně, ale až nakonec a jsem si jistá, že by měl pořádné grády. Jinak s tou smetanou to vyzkouším;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: česnečka se smetanou česnečka se zakysanou smetanou opečený rohlík do polévky cesnecka se zakysanou návod na česnecku krémová cibulačka se zakysankou opečený rohlík do polívky netradyční recept s česnekem jak uvarit česnecku polévka po probdělé noci smazit cesnek zakysaná smetana česnečka jak smažit rohlíky do do polévky krémová česnečka se zakysanou smetanou cibulačka se zakysankou cesnecka ze zakyslou smetanou cesnakova polivka česnečka opečený česnek jak opéci rohlíky do polévky česnecku

Suroviny: česnek, cibule, sádlo, vývar, mouka hladká, sůl, pepř, omáčka worcesterová, smetana zakysaná, rohlík, tuk

TopRecepty.cz

Netradiční česnečka se zakysankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7VD