Vánoční pečení 2008
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
I když to tak nevypadá, tento tác obnáší 32 druhů. Letos se budeme mírnit :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2010 19:06
Moc hezky se na to kouká
7. 12. 2010 17:24
bože,to je krááása,až oči přecházejíto já jsem cukrářský břídil
26. 11. 2009 10:55
Gábino, díky za tip...vypadá to úžasně...určitě vyzkouším...
26. 11. 2009 10:40
Jano, dovolím si přidat odkaz na vitrážové perníčky. http://www.mamincinyrecepty.cz/ruzne-pernicky/vitr... Taky se na ně chystám
25. 11. 2009 20:39
Jo možná to je klasika,ale vypadá to lákavě.,jak je to nazdobené.Taky zkouším kombinovat a spojovat třeba dva recepty dohromady a krémy taky dám k jinému cukroví než by mělo být.Zdar pečení
25. 11. 2009 18:23
Děvčata, děkuji, když jsem tu viděla tolik krásných věcí, netušila jsem, že by byl zájem o tyto moje druhy. Navíc je to klasika, kterou určitě znáte. Ještě se přiznám bez mučení, že peču jak mě napadne, recepty si různě upravuji podle sebe a z něčeho vezmu základ, krém pak úplně odlišný, než tam patří. Tak nevím, zda bych to ještě dala dohromady, protože u nás co Vánoce, to originál. Ale jestli chcete, budu si letos dělat poznámky.
Jen jedno cukroví vzbudilo loni zájem.Je hned zkraje u druhé krabice. Do perníkového těsta jsem vykrojila střed a do něj dala kousek bonbonu bonpari. Musí se to péci na pečícím papíru, ten bonbon se tam při pečení rozpustí a udělá to takovou barevnou vitrážku. Jeden bonbon mi vyšel na 6 ks. Nápad to není můj, někde jsem to viděla, ale kdybych si tak vzpomněla kde.
Jen jedno cukroví vzbudilo loni zájem.Je hned zkraje u druhé krabice. Do perníkového těsta jsem vykrojila střed a do něj dala kousek bonbonu bonpari. Musí se to péci na pečícím papíru, ten bonbon se tam při pečení rozpustí a udělá to takovou barevnou vitrážku. Jeden bonbon mi vyšel na 6 ks. Nápad to není můj, někde jsem to viděla, ale kdybych si tak vzpomněla kde.
25. 11. 2009 15:01
Je to krááása, ale receptíky na jednotlivé druhy by se také šikly. Vánoce se blíží....
25. 11. 2009 12:34
Nadhéra pohledět
25. 11. 2009 11:57
Vypadá to krásně, ale takové fotky bych dávala spíše do Fotoalba
25. 11. 2009 11:39
Vypadá to nádherně.Určitě bych také uvítala nějaký ten receptím,je to škoda ,že tu není.Jani:hoď sem nějaký.
25. 11. 2009 09:13
Určitě dobré a nádherné, nicméně, to není recept
25. 11. 2009 07:44
Krásné a určitě dobré.
25. 11. 2009 05:40
Pastva pro oko.Zrovna jsem si uvařila kávu,takový malý talířek a na něm několik kousků by se hodil.Letos jsem doma rozhlásila,ať si každý rozmyslí,které tři druhy má nejraději a upeču jenom ty.Vloni nám totiž hodně cukroví zbylo ,kolik jsem toho napekla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 11 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 15 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patří špaldová mouka do vánočního cukroví? Určitě ano, vyzkoušejte ověřené recepty z našeho receptáře
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: pečení recepty vánoční pečení-recepty recept pečení recepty vánoční cukroví pečení peceni cukrovi pečeme na vánoce recepty peceni vanocniho cukrovi recepty pečení pečeme vánoční cukroví recepty pečeme na vánoce recepty na pečení pečení vánočky recept pečení vánočky pečení vanočnipečeni pečení vánočního cukroví recepty nejlepší vánoční cukroví vanoční cukroví pečené top peceni pečení cukroví recepty
Suroviny: mouka
Vánoční pečení 2008
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVZX
13 názorů