Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 931 kJ / 3 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,46 g |
Tuky | 81,87 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 514,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citrónová Babeta z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D16k
Moje poznámka
Citrónová Babeta z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D16k
Nejnovější recepty
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 25 minutami
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 2 hodinami
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mokrý koláč s ovocem
malipi před 5 minutami
Cheesecake
Barča Holubová před 54 minutami
Vepřové řízky v zelném těstíčku
Fijajda před 1 hodinou
Rajská s kuličkami z mletého masa
peppek před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
MonikaKa před 2 hodinami
Zelné placky se sýrem
Matea před 12 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 12 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 15 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 16 hodinami
Tématické fráze:
citronová babeta,
citronova babeta z pekárny,
domácí babeta,
citronová buchta z domácí pekárny,
citronová babeta z domácí pekárny,
citronova babetka,
babetka recept,
babetka buchta,
babeta recept,
babeta z domácí pekárny,
babeta z pekárny,
babeta,
babeta citronova,
buchta babetka,
citrónová babeta recept,
buchta babeta recept,
recept na babetu,
domácí pekárna babeta,
babetka citronova,
citronova babeta do pekarny
Suroviny:
mléko,
šťáva citronová,
kůra citronová,
tuk hera,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
tresť citronová
Komentáře (58)
U mé pekárny prodloužit pečení jde (bod 3 v Postupu).
No, esli já nejsu kůzelník, že
Raději je peču v remosce.
Samozřejmě dávám bodík
A ještě - nenapsala jste, JAK se nevyvedla....zdrclá, neupečená nebo jaká