70% Celozrnný chleba z domácí pekárny

cathleen Kuchařka: cathleen

Domácí pekárna 16 názorů

Suroviny

100 ml kefíru
250 ml vody
2 lžíce bramboráku v prášku
1,5 lžičky soli
2 lžičky olivového oleje
lžička cukru
200 g pšeničné celozrnné mouky
130 g žitné celozrnné mouky jemné
30 g pšeničných klíčků (Natural)
130 g hladké mouky
10 g droždí
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté - sypké a zapneme program Celozrnný.

  2. Chlebík je trošínku tužší, ale lehounký.

  3. Kefír používám domácí, je hodně hustý. Máte-li kupovaný, odeberte z odměřené vody 2-3 lžíce, pak by mělo být vše v pořádku.

Poznámka

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: 70% Celozrnný chleba z domácí pekárny

  • Bibinka Bibinka

    Cathleen, ty mi děláš radost:-D, ten bude příště. Dávám ti 1.boda:yes:

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: celozrnný chléb z domácí pekárny domácí chleba recepty pekárna chleba chleba recept celozrnný chléb domácí chleba domácí pekárna celozrnný chléb domácí chléb domácí celozrnný chléb celozrnný chléb z pekárny chleba z domácí pekárny celozrnný chléb recept chleba celozrnný chléb domácí pekárna pekárna na chleba pekárna chleba recepty domácí pekárna chleba recepty na domácí chleba recepty na chleba celozrnny chleba

Zapomněl/a jsem heslo