Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na zázvoru a česneku

Hodnocení receptu je 5,0 (54×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy Dle tuhosti masa

Dle tuhosti masa

15. 1. 2010 21:54

Suroviny

Porce: 6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 867 kJ / 1 880 kcal
Bílkoviny195,06 g
Tuky63,45 g
Vláknina58,93 g
Cholesterol 376 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,70 g
Sacharidy124,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle jídlo mě napadlo, když jsem z mrazáku vyndala kus předního a nechtěla jsem dělat nic složitého.

Jídlo je krásně voňavé a poměrně syté, tudíž jako příloha opravdu postačí chléb, nebo jiné pečivo a je z toho poměrně jednoduchá večeře či oběd.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

18. 3. 2010 14:23

Loffda:-),je mi potěšením,že zrovna můj recept tě získal pro Topky:-8.A to,že voněl a chutnal:-p,mě těší dvojnásob;-).

Loffda

14. 3. 2010 15:15

:yes: Tak kvůli tomuhle receptu jsem se dokonce zaregistrovala abych mohla udělit kladnej bod! Právě se mi dovařuje na plotně a celej byt mi tu krásně voní...o chuti ani nemluvím!

Díky za super inspiraci na oběd!:-K

Lusinda79

8. 3. 2010 19:40

Tak koukám, že opakuji po poměrně krátké době:-D:-Dna výslovné přání mého muže s přílohovými haluškami podle Magdalenky.

mirca75 mirca75

21. 2. 2010 14:19

Lusindo79:-) i tady děkuju za milá slova a jsem ráda,že si rodinka pochutnala:-8.

Lusinda79

21. 2. 2010 13:49

Náš sobotní oběd, použila jsem hovězí plec, jídlo je šťavnaté a provoní celý dům.Výborný oběd a bod samozřejmě následuje.:yes:

mirca75 mirca75

8. 2. 2010 21:45

Jahodo:-)to jsem moc ráda,že jste si pochutnali;-) a taky,že má zázvor dalšího obdivovatele;-).Taky tě tu moc vítám a přeji ti na Topkách nejen hodně inspirace,ale i pěkných chvil:-K.

jahoda jahoda

8. 2. 2010 19:33

Moc nám chutnalo, poprvé jsem vařila se zázvorem (vůbec mi totiž nechutná zázvorový čaj, tak jsem k tomu měla určitý odpor) a kombinace česněk+zázvor+protlak+cibule byla fakt chutná. :yes:16

mirca75 mirca75

27. 1. 2010 10:08

Děkuji všem a budu ráda,když vykoušíte a dáte vědět:-p;-).

cardanka

19. 1. 2010 10:00

Výtečné a jistě nesmírně chutné:-p, 15.bodík letí:yes:;-)

petulen petulen

16. 1. 2010 13:37

To vypadá moooc lákavě,bodík letí.:yes:

marunda marunda

16. 1. 2010 13:01

tak kuskus? Aha, vypadá jak rýže. Ale to na pochvale nic nemění. Moc díky za odpověď.

pipre pipre

16. 1. 2010 12:44

Mirčo, tvůj recept nemá chybu a fotečky také ne. :yes::yes::yes:+14.

bara.it bara.it

16. 1. 2010 09:38

Jak tak ctu ty komentare, tak taky budu muset zakoupit zazvor. Nikdy jsem s nim nedelala (vlastne ani nevim proc). Za tvuj recept ti posilam bodika:yes:13:yes:

HankaPu HankaPu

16. 1. 2010 02:31

Miruš, musím se přidat k většině, je radost se dívat na tvé fotky:yes::yes: a tuhle mňamku v nejbližší době také určitě vyzkouším:yes::yes::yes: +

mirca75 mirca75

15. 1. 2010 23:58

Tédy,tady bude jednou foteček;-).Koukám,že by tu chutnalo skoro celým Topkám:-D.Jsem moc ráda,že se receptík líbí,i když je to jen taková jednoduchá klasika;-).Děkuju vám:-8.
Marundo-Petro:-)u mletého zázvoru bych to viděla tak,že pokud je čerstvě otevřený,tak stačí 1/4 lžičky.Pokud je otevřený déle,tak dej 1/2 lžičky,ale úplně nejlepší by bylo,kdyby jsi si koupila kousek čerstvého;-).Jídlo z něj má úplně jinou chuť než z mletého.V dnešní době se prodává i v tom nejobyčejnějším zelinářství,nebo u vietnamců;-).No a trošku tě zklamu-na fotce není rýže,ale kuskus;-).

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na zázvoru hovezi na cesneku zázvor recepty hovězí na zázvoru a česneku recepty na hovězí maso na zázvoru hovězí pečeně na zázvoru hovězí maso na zázvoru maso na zázvoru hovězí kostky na zázvoru hovězí na česneku a zázvoru hovězí plátky na zázvoru hovězí maso na česneku hovězí na čerstvém zázvoru zázvor recept hovezi na cesneku hovězí kližka na zázvoru kližka na zázvoru hovězí kostky na česneku recept hovezi na zazvoru hovezi na cesneku recept

Suroviny: přední hovězí, olej, cibule, česnek, zázvor, protlak rajčatový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, voda, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Hovězí na zázvoru a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YWP0