Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,64 g |
| Tuky | 15,71 g |
| Vláknina | 11,89 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,37 g |
| Sacharidy | 14,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Moje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 3 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 5 hodinami
Pečený krůtí krk
Přidáno před 5 hodinami
Plněný bramborový knedlík špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové v arašídové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře se zelím a knedlíky z jednoho pekáčku
Sahula před 4 minutami
Kokosový koláč s jablky
Ajkad před 48 minutami
Halušky s brynzou
magdalenka před 1 hodinou
Lahůdková sekaná
magdalenka před 1 hodinou
Zavařování ořechových jader
[email protected] před 1 hodinou
Makový a jablečný závin z kynutého těsta
Krupe před 2 hodinami
Celozrnné wafle
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové řízky
magdalenka před 2 hodinami
Kuře na zelí (recept od dědy)
magdalenka před 2 hodinami
Kuskus se zeleninou a hlívou ústřičnou
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
boršč z kuřecího masa,
boršč z kuřecího,
babicův boršč,
boršč s kuřecího masa,
top recepty kuřeci,
babicovy dobroty boršč,
recept na boršč bez masa,
boršč z krůtího masa,
boršč bez masa,
kuřecí borršč,
borsc s masem,
kuřecí borršč,
boršč z červené řepy s masem,
boršč z kuřete,
boršč s krůtím masem,
borsc,
polevka borsc,
boršč s kuř masem,
boršč s krutiho masa,
recepty z kuřecího masa
Suroviny:
řízky kuřecí,
salám kuřecí,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
řepa červená,
bobkový list,
ocet,
vývar kuřecí,
celer,
petržel,
mrkev,
zelí hlávkové,
brambory
Komentáře (8)
Tak už jsem tam písla komentář, díky.