Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 202 kJ / 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,80 g |
Tuky | 8,77 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 19,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné žampiony a lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLGX
Moje poznámka
Plněné žampiony a lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLGX
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 51 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 56 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
uprava žampionu,
top recepty na plněné žampiony,
lilek plněný masovou směsí,
plněné lilky,
plněné žampiony,
dietní plněné žampiony,
dietní žampiony,
plněné žampiony dietní,
lilek plněný kuřecím masem,
lilek dieta,
opékané žampiony,
lilek plněný zeleninou,
plněné žampiony masovou směsí,
lilek dietní recepty,
plněné žampiony mletým masem,
žampiony dieta,
žampiony dietní,
dietni recepty z lilku,
plneny lilek kurecim masem,
recepty na plněný lilek
Suroviny:
maso,
žampióny,
lilek,
cibule,
rajče loupané,
olej olivový,
česnek,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (2)