Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pampeliškové víno

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 1. 2010 20:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie25 805 kJ / 6 168 kcal
Bílkoviny8,52 g
Tuky1,84 g
Vláknina11,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 523,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od známé. Děláme každý rok .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

adeleckaa

25. 6. 2011 05:57

Tak já nevím jak jsem to dokázala ale já z toho mám prostě burčák.Pořád kalné! Už mám nalahvováno;-) a pořád mi stojí na okně- kde bych ho mela skladovat??? a jaktože u nejakých lahví mi běhají bublinky nahoru a u nějakých vůbec... co to znamená??? a má se víčko lahve úplně dotahovat??? Děkuji..:-)

Mirek W.

27. 5. 2011 17:46

Děkuji za pomoc, zachránili jste mi život. muj učitel autoškoly mi vyhrožoval že jestli nedonesu tento recept tak mě vyhodí :)

adeleckaa

22. 5. 2011 18:16

Pomeranče trošičku klesly ale víceméně se pořád drží u vrchu... tak já si holt ještě počkám...:-//;-)

hafikov hafikov

20. 5. 2011 07:25

Potom bych navrhovala ochutnat:-) a ev.stočit.Já to vždy stáčela po 6 týdnech.Ale je pravda,že jsem měla pomeranče a kal usazený dole.:-/Nebo mu zkusit dát ještě týden na víc;-)

spagetka spagetka

20. 5. 2011 06:13

adeleckaa - určitě čekat!;-)

adeleckaa

20. 5. 2011 03:25

Zkoušela jsem udělat pampeliškové víno podle tohohle receptu, akorat jsem mela pouze sušené kvasnice, ne čerstvé a už mi víno sedí pátým týdnem na okně ale je pořád jaksi kalne a pomeranče se stále drží nahoře tak se chci zeptat zda i tak slévat po 6ti týdnech nebo prostě čekat až pomeranče klesnou ke dnu??;-)

jira

3. 5. 2011 10:55

taky ho zkusim dík za recept

Bibinka Bibinka

15. 5. 2010 21:16

Koťátko, vítám tě mezi náma a přeji ti, aby se ti tu líbilo a byla spokojená s recepty, které budeš dělat;-)

Kotatko

15. 5. 2010 21:02

Zdravím sem nově přihlášená a díky za recept.Už je uložen.:yes:

Jana82 Jana82

13. 4. 2010 18:58

Tak letos ho zkusím. Už se těším, až budou pampelišky

hafikov hafikov

25. 1. 2010 11:21

Jsem ráda,že přišla sestra a já ji víno šla nabídnout.A tak mě napadlo dát recept na Topky.Jinak já abstinent dělám vína z bezinek,mirabelek,pampelišek a jiné.včetně likérů.A mám radost když návštěvám chutná.:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 1. 2010 10:44

hafikov tak ty na mne po ránu s pampeliškovým vínem, jo?:-D:-D Kdysi jsme se z něj tak dobře "zbořily" s kámoškou:-D:-D. Díky za vzpomínku:-K:yes:

Věrka.

25. 1. 2010 10:30

To už je asi hodně starý recept. My jsme ho dělávaly doma ještě když jsem byla svobodná slečna. Je dobrý a úplně jednoduchý.

cardanka

25. 1. 2010 09:01

Hafi:yes:také ukládám:-p;-)5.bodík;-):yes:

monikaK

25. 1. 2010 08:04

Už mám uloženo a už aby ty pampelišky byly!!! - nejen kvůli tomu vínu:-*

1 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí pampeliškové víno víno z pampelišek výroba pampeliškového vína víno z mirabelek vino s pampelišek jak udělat víno mirabelky víno domácí víno z pampelišek pampeliškové papeliškové víno pampeličkové víno jak se dela pampeliskove vino panpeliškové víno recepty na vino pampeiškové víno recept na vino pmpeliškové víno víno z pampelišek recept mirabelky-víno pampeluškové víno

Suroviny: květy pampeliškové, cukr, citron, pomeranče, droždí

TopRecepty.cz

Pampeliškové víno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AN57