Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína ze sójového masa a Šmakouna

Hodnocení receptu je 4,9 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

29. 1. 2010 19:01

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 671 kJ / 1 116 kcal
Bílkoviny110,78 g
Tuky27,67 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 3,22 g
Sůl7,69 g
Sacharidy65,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro ty, co drží dietku, vynecháme hranolky :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

k.radulka k.radulka

29. 1. 2010 19:26

Holky a to soj. maso opravdu naložit jen do sojovky žádný jiný přisady a přichutě! Na hotelovce nás to tak učili a je to nejlepší. V té číně nepoznáte chut sojového ani šmakouna, spapká vám to i taťulda a nepozná že to není maso :D

k.radulka k.radulka

29. 1. 2010 19:24

špagetka- no líp bych to nenapsala :D :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 1. 2010 19:23

liliput7 (neregistrovaný/á) z toho si nic nedělej!! Já taky nevěděla a dodnes nevím, protože u nás není ani v Bille, ani v Hypernově, ani v Albertu:-)) Radko, ale na talíři to opravdu vypadá skvostně;-):yes:

spagetka spagetka

29. 1. 2010 19:22

autor: liliput7 (neregistrovaný/á) - Šmakoun je proteinový plátek vyráběný českou firmou. Vyrábí se ze slepičích bílků, je mírně ochucený a chutí připomíná uvařený bílek. Když se správně okoření, chutná dokonce jako drůbeží maso.

V kuchyni s ním zacházíme jako s masem. Do pokrmů ho můžeme podávat až ke konci vaření. Má nízký obsah tuku (0,2g /100 g), neobsahuje žádné sacharidy a pro diety je nadmíru vhodný i pro nízký obsah kalorií.

liliput7

29. 1. 2010 19:19

Já nevím co je to ten šmakoun;-(

k.radulka k.radulka

29. 1. 2010 19:14

Lž. je u mě vždy lžíce, opraveno :yes:

zizala zizala (moderátorka)

29. 1. 2010 19:11

Opět moc prosím: nepiš zkratky!! Lž. nevím co je - lžíce nebo lžička???

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čína recept sojové maso recepty sojové maso recepty ze šmakouna recepty čína recept na čínu sojova čina cina recepty jak naložit sojové maso sojove maso recept recepty sojove maso příprava šmakouna sojové recepty recepty-čína šmakoun recepty recept sojové maso čína ze soji cina recepty na smakouna dietní recepty ze sojového masa

Suroviny: šmakoun, kostky sojové, prsa kuřecí, cibule, pórek, paprika čerstvá červená, mandle loupané, koření kari, víno bílé suché, omáčka sojová tmavá, solamyl, olej olivový, voda

TopRecepty.cz

Čína ze sójového masa a Šmakouna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxwY