Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bobkový list - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zelňačka s masem

Zelňačka s masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zelňačka s masem je poctivá polévka plná výrazných chutí, která spojuje svěžest kysaného zelí se šťavnatým masem a voňavým kořením. Tento vydatný pokrm vás zahřeje a…

sidera

70 min

Vepřové koleno sous-vide

Vepřové koleno sous-vide

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Opravdový majstrštyk s vepřovým kolenem najdete v tomto receptu. Maso naložené v solném roztoku je poté namarinováno a v úpravě sous-vide pomalu vařeno. Nakonec. je…

Kocmax

2120 min

Kuře á la bažant

Kuře á la bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Porce pečeného kuřete s divokým kořením jsou na přípravu velmi jednoduché a chutnají prostě božsky. Slušet jim to bude s bílým i červeným zelím a bramborovým knedlíkem.…

santa

90 min

Slaný jahelník

Slaný jahelník

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Jáhly třikrát spaříme a zbavíme je tím hořkosti. Dáme je vařit do vody a mléka, přidáme bujon, bobkový list a sůl.Cibulku nakrájíme na jemno a osmahneme na olivovém…

Šťovíková polévka

Šťovíková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Oloupané a nakrájené brambory dáme do hrnce jako na bramboračku, přilijeme vodu, dáme koření a dáme vařit. Cibuli na oleji necháme zesklovatět a přidáme do toho…

jollka

35 min

Srnčí krk na česneku

Srnčí krk na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Maso opláchneme osušíme prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem posolíme posypeme kořením na divočinu.Cibuli zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky a dáme do…

suslajda

140 min

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, poté přidáme na nudličky nakrájené maso a zarestujeme. Až pustí šťávu, přidáme rajský protlak,…

Luxusní Novoroční koleno

Luxusní Novoroční koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Nejprve kolena umyjeme a dáme na cca hodinu a půl vařit do papiňáku s celým kořením (pepř, nové koření, bobkový list a sůl podle chuti, já dala víc a bylo to lepší než…

Libinka

180 min

Dokonalá zelňačka

Dokonalá zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pokud máte rádi husté a vydatné polévky, pak vyzkoušejte tento vyladěný recept. Najdete v něm spoustu zelí a brambor, dobrou klobásu a pálivá paprika Vás trošku polechtá…

La Furi Roja

60 min

Králík na smetaně, podle mě

Králík na smetaně, podle mě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Králičí maso vložíme do hrnce nebo tlakového hrnce s vodou. Přidáme oloupanou cibuli, nové koření, pepř, bobkové listy, stroužky oloupaného česneku, rozpůlenou mrkev,…

Domácí kečup

Domácí kečup

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Milují jej nejen děti, ale také dospělí. Řeč je o kečupu, který perfektně doplní spoustu různých pokrmů. Pokud nevíte, jak zpracovat rajčata, je kečup jasnou volbou.…

poslirecept

70 min

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šťavnatá vepřová pečeně, přelitá dokonalou omáčkou Robert je opravdovou lahůdkou. Zmínka o omáčce pochází již ze 17. století. Jejím základem je kvalitní víno, koření a…

jahoda

95 min

Svíčková na smetaně  II Videorecept

Svíčková na smetaně II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Svíčková omáčka má poněkud zavádějící název, ale to jí nebrání v tom, aby patřila mezi jedno z nejoblíbenějších jídel českých rodin. Možná patříte mezi kuchařky, které…

maris

170 min

Kuře na paprice 2

Kuře na paprice 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuře na paprice je česká klasika, která si stále drží své místo v našich jídelníčcích. Tato verze je vylepšená o kořenovou zeleninu v základu omáčky. Na závěr jí plnější…

andy.333

80 min

Bílé fazole s bramborami a smetanou

Bílé fazole s bramborami a smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Luštěniny jsou doslova plné bílkovin a vlákniny. Měly by proto být součástí zdravého a vyváženého jídelníčku, proto je dobré je zařadit třeba jako přílohu. Navíc je jen…

mika59

80 min

Zelňačka, jak ji máme rádi

Zelňačka, jak ji máme rádi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vůně kysaného zelí, kousek klobásy a trocha brambor – tradiční česká zelňačka je polévka, která zahřeje tělo i duši. Její jemně kyselá chuť je neodmyslitelnou součástí…

piskaa

40 min

Jablkové čatní II.

Jablkové čatní II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření,…

tejaja

60 min

Pomalu pečená srnčí pochoutka

Pomalu pečená srnčí pochoutka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Srnčí maso patří v sortimentu zvěřiny k jedněm z nejoblíbenějších. Výrazná chuť masa je jen podtržena pečenou kořenovou zeleninou. Rozpadající se, šťavnaté maso si…

jahoda

125 min

1 15 16 17 18 19 127

Naposledy jste si prohlédli