Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Šťavnaté vepřové maso, pomalu pečené s kořenovou zeleninou, získá bohatou chuť a jemnost, která se rozplývá na jazyku. Sladká mrkev dodá pokrmu příjemnou karamelovou vůni a spolu s bylinkami vytvoří dokonalou souhru chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wB6R
Moje poznámka
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wB6R
Nejnovější recepty
Sušené hovězí maso
Přidáno před 57 minutami
Pečené plněné papriky s pečeným květákem s kari (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny se sušenými rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Batátové bramboráčky
Přidáno před 13 hodinami
Květákové rizoto s krevetami a sýrovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Ruské bifteky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza jako z pizzerie
Rokallli před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Evice před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
RomanaMonika před 10 hodinami
Buchta z listového těsta s broskvemi a pudinkem
Anaja před 12 hodinami
Jednohubky na oslavu
Vlasta159 před 12 hodinami
Červená čočka s kuskusem a zeleninou
Lucie1001 před 13 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Stibka před 13 hodinami
Medové kuřecí kousky inspirované Asií
Nelinka2013 před 15 hodinami
Rychlý, jednoduchý jablečný moučník
Jan Nemec před 15 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
mrkev,
hrášek mražený,
sádlo,
mouka hladká,
vývar masový,
koření nové koření,
bobkový list,
kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
tymián sušený
Komentáře (1)