Ráďův vánoční bramborový salát
Recept ještě nebyl hodnocenKe štědrovečerní večeři neodmyslitelně patří bramborový salát. Každá rodina má svůj prověřený recept, ale není od věci zkusit i něco nového. Tento salát s majonézou je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ke štědrovečerní večeři neodmyslitelně patří bramborový salát. Každá rodina má svůj prověřený recept, ale není od věci zkusit i něco nového. Tento salát s majonézou je…
Ve studených, pochmurných dnech přijde vhod chutná polévka, která zahřeje a zasytí. Poctivá zelňačka s vývarem z uzené kosti a kousky uzeného masa je zjemněná zakysanou…
Lokše jsou tenounké bramborové placky, které se tradičně vždy připravovaly především na Slovensku a na Jižní Moravě. Ochutnat je ale můžete, ať jste odkudkoliv. Lokše je…
Sytý oběd nebo večeře, které hravě připravíte z toho, co máte zrovna doma - to jsou zapečené brambory! Přidejte do nich uzené maso, zalijte je smetanou a šoupněte do…
V jednoduchosti je krása, proto jsou halušky se zelím oblíbeným jídlem už celá desetiletí. Na těsto nám stačí brambory, mouka a sůl. Hotové halušky smícháme s kysaným…
Jaké připravit pohoštění na rodinnou oslavu nebo na posezení s přáteli? Můžeme vyzkoušet klasické chlebíčky s vejcem a majonézou, na které se kdysi chodilo do mléčného…
Recept na chlupaté knedlíky je napsaný pro začátečníky. Hezky podrobný postup, aby to každý zvládl hned napoprvé. Chlupaté knedlíky jsou českým pokladem a podávají se k…
Recept na chlupaté knedlíky je napsaný pro začátečníky. Hezky podrobný postup, aby to každý zvládl hned napoprvé. Chlupaté knedlíky jsou českým pokladem a podávají se k…
Na Slovensku se těší halušky s brynzou velké oblibě. To ale neznamená, že si je nemůžeme uvařit i my v Česku. Halušky s brynzou jsou jednoduché a poměrně rychlé jídlo…
Máte rádi bramborový salát a dáváte si ho i mimo Vánoce? Vyzkoušejte pomazánku, která bramborový salát připomíná a využijete ji zejména na chlebíčky či jednohubky, které…
České polévky jsou skvělé a vyznačují se výbornou chutí. Tato lehká a přesto výživná zeleninová polévka s kapáním nám přijde vhod během celého roku, oceníme ji v zimě i…
Co dnes bude k obědu? Kotlety a brambory na smetaně. Také vás tyto dvě věty vrací do dětství? Zapečené maso s bramborem a smetanou patří mezi oblíbené klasické víkendové…
Přidat recept na bramborový salát chce odvahu autora. Každá rodina má totiž ten svůj, úplně nejlepší, dokonalý a nenahraditelný. Ale pokud chcete zkusit změnu, tak…
Žampiony mají velmi jemnou houbovou chuť a polévka z nich je naprosto báječná. Tentokrát však nebudeme vařit klasický krém. Připravte si polévku, ve které se snoubí…
Oblíbené jídlo je pro Švédy skoro stejné jako pro Čechy knedlo-vepřo-zelo. Nemusíme na ně chodit do nejmenovaného obchodního řetězce, připravíme je snadno doma sami.…
Originální recept na bramborovou kaši zaujme množstvím másla. Běžně ji asi připravovat nebudete, nicméně jako sváteční příloha se tato kaše jistě osvědčí. Když vyberete…
Kysané zelí je zdravé a velmi oblíbené jako tradiční česká příloha. Tento recept ukazuje, jak ho připravit velmi jednoduše a chutně. Zahuštěné kysané zelí spolu s…
Živáňská pečeně má původ ve slovenské kuchyni a má spoustu variant. Klasická příprava kombinuje vepřové, jehněčí a hovězí maso, které se pomalu rožní na jehle. Ne každý…
Hledáte zázračnou polévku, která vás postaví na nohy? Česnečka organismus doslova nakopne, a navíc je jednoduchá i rychlá na přípravu. Má mnoho podob, ale tento recept…
Podzimních polévek není nikdy dost! I jednoduchá, nezahuštěná, připravená ze syrového zelí, brambor a trochy bylinek může potěšit a zahřát v sychravém dni. Pokud máte v…
Jednoduchý a lahodný, takový bude oběd podle tohoto receptu. Brambory budou díky smetaně vláčné a krémové, zatímco kůže na kuřeti do křupava vypečená a masíčko šťavnaté.…
Jednoporcové vánočky se hodí v adventním čase. Ať už pro kolegy z práce, kamarády, návštěvu příbuzných, nebo jen tak pro radost. Určitě je můžete připravit chvilku…
Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat trochu jinak. Společné mají maso, zelí a červenou řepu. Ruský boršč je z hovězího masa a postup našeho…