Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce
Recept ještě nebyl hodnocenPomalý hrnec je skvělým pomocníkem v kuchyni. Tento recept vám přináší šťavnaté kuřecí stehenní řízky vařené v leču, ze kterého pak vymixujete lahodnou zeleninovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pomalý hrnec je skvělým pomocníkem v kuchyni. Tento recept vám přináší šťavnaté kuřecí stehenní řízky vařené v leču, ze kterého pak vymixujete lahodnou zeleninovou…
Krkovičku nakrájíme na soustové kusy, hříbky na plátky a musí být menší, lahůdkovou cibulku na kolečka, cibuli nadrobno. Do papiňáku si dáme olej, na kterém osmažíme…
Játra jsou v kuchyni velice podceňovaná. Když jsou však dobře připravená, překvapí vás svojí chutí. Navíc obsahují různé vitamíny a minerály. Játra na smetaně nejlépe…
Široké nudle vyráběné podle tradičního italského receptu z čerstvých vajec a kvalitní mouky se skvěle hodí k masovými omáčkám i lehkým zeleninovým receptům. Užijte si…
Všechnu zeleninu, tj. mrkev, celer, petržel, květák, kedlubnu podle druhu oloupeme, očistíme, opláchneme vodou a nakrájíme na malé kousky. Pórek nakrájíme na půlkolečka…
Květák a brokolici rozebereme na růžičky, mrkev nakrájíme na kolečka. Zeleninu dáme vařit do vroucí vody, ve které jsme rozpustili zeleninovou bujónovou kostku. Zvolna…
Změklé máslo utřeme do pěny, nastrouháme do něj nivu, našleháme. Pak přidáme jogurt, nasekanou cibulku, nastrouhaná vajíčka, osolíme, opepříme, důkladně promícháme.
Kuřecí špalíčky s pikantní šťávou, vonící kořením s malými brambůrky a zeleninou, to je sen každého milovníka dobrého jídla. Pomalý hrnec vám tuto lahůdku nachystá…
Krémová hrachová polévka s mrkví, sterilovaným hráškem a česnekem zahřeje i zasytí. Klíčky z mungo fazole dodají spoustu vitamínů a živin. Příprava polévky je snadná, a…
Žampiony očistíme a odřízneme nožky. Do každého kloboučku kápneme trochu rozpuštěného másla, lehce osolíme a opepříme. Než se nám uvaří brambory na knedlíky, necháme…
Rybí filety nakrájíme na kousky, osolíme, dáme do pekáčku, pokapeme je olejem a šťávou z limetky.V míse smícháme nakrájenou cibulku a pórek na kolečka, kapii na…
Objevte chuť vietnamské kuchyně v této výrazné polévce plné svěžesti a exotických tónů. Příprava nevyžaduje složité techniky, jen pečlivou práci a trochu trpělivosti.…
Celá kuřecí prsa osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem, dáme uležet alespoň na chvíli. V pánnvi rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme, aby se zatáhlo,…
Vyzkoušejte lahodný pokrm inspirovaný středomořskou kuchyní – krémové Borlotti fazole se sezónní zeleninou v pikantní rajčatové omáčce. Ideální jako lehký oběd, večeře…
Tvaroh, ramu, kečup, hořčici, mletou papriku a nasekanou cibulkovou nať si v nádobě elektrickým šlehačem dobře prošleháme. Přidáme na drobné kousíčky nakrájenou červenou…
Na rozehřátém tuku s kmínem orestujeme lahůdkovou cibulku nakrájenou i s natí na silnější kolečka. Přidáme na drobné kostičky nakrájené brambory, nožky hříbků, osolíme,…
Obohaťte svůj jídelní lístek o kuřecí placičky se zeleninou, připravenou ve fritéze! Křehké kousky kuřecího masa se spojují s lahodnou zeleninou v jedinečném směsi chutí…
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, česnek na tenké plátky a cibuli na tenké půlměsíčky. Brambory nakrájíme na silnější půl kolečka, papriku na silnější špalíčky a…
Do mísy nasypeme všechno uvedené koření, nakrájenou cibulku, rozetřený česnek a zakápneme olivovým olejem. Přidáme na kostky nakrájenou krkovičku, osolíme, opepříme a…
Nevíte jak zpracovat velkou úrodu zeleniny? Zkuste ji jednoduše naložit do soli. Vzniklá zeleninová směs má opravdu širokou škálu využití, hodí se do rýže, těstovin,…
Pestrý cizrnový salát s rybím filé zvládnete připravit i v průběhu pracovního týdne. Je plný zeleniny, voňavý po bylinkách a velmi výživný. Zeleninu restujte postupně,…
Kuřecí prsíčka naklepeme a posypeme solí, malinko pepřem, a navrch posypeme tymiánem, celé zalijeme olivovým olejem a dáme do lednice trochu uležet...(podle času). Na…
Tofu nakrájíme na kostičky, nakrájíme rajčata, cibulky a pažitku.Vše dohromady lehce promícháme, případně ještě dochutíme.Necháme chvíli odležet a podáváme.
Cibuli očistíme, nakrájíme na tenká půlkolečka a dáme do hlubšího hrnce na rozehřáté máslo na 4minuty orestovat. Brokolici opláchneme, rozebereme na růžičky a košťál…