Čokoládové cookiesky
Recept ještě nebyl hodnocenTyto americké kakaové sušenky s čokoládou zvládnete během pár minut, ale pak si musíte dávat dobrý pozor na teplotu a dobu pečení, neboť po delším pečení tvrdnou.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tyto americké kakaové sušenky s čokoládou zvládnete během pár minut, ale pak si musíte dávat dobrý pozor na teplotu a dobu pečení, neboť po delším pečení tvrdnou.…
Kokos a jahody spolu tvoří dokonalý pár, jak chuťově, tak i barevně. Připravte si odlehčený letní dezert. Kokosový pudink uvařte přímo z kokosového mléka, je tedy vhodný…
Kokos a jahody spolu tvoří dokonalý pár, jak chuťově, tak i barevně. Připravte si odlehčený letní dezert. Kokosový pudink uvařte přímo z kokosového mléka, je tedy vhodný…
Oslaďte si ráno výbornými jablečnými lívanci. Nastrouhaná jablka přidáme do těsta a hotové lívanečky podáváme se směsí povařených jablek a švestek. Díky hřebíčku a…
Oslaďte si ráno výbornými jablečnými lívanci. Nastrouhaná jablka přidáme do těsta a hotové lívanečky podáváme se směsí povařených jablek a švestek. Díky hřebíčku a…
Věnečky, z těsta vonícího po pomerančích, posypané arašídy a cukrem, krásně křupou v ústech a jejich příjemně sladká pomerančová chuť vám v nich zůstane ještě dlouho po…
Slunce svítí, vše krásně rozkvétá a na loukách se objevují žluté pampelišky. Z této hojně rostoucí byliny můžete připravit med, jehož chuť je opravdu zajímavá a obsahuje…
Květy z černého bezu nabízí spoustu zdraví prospěšných látek a pomáhají s léčbou různých neduhů. Připravit z nich můžete voňavý a příjemně slaďoučký med, který vylepší…
Nepečené dortíčky, které jsou šťavnaté a také hříšně čokoládové. Nadýchaná pěna je připravena ze svařených jablíček rozmixovaných s kvalitní hořkou čokoládou. Po…
Nahlédnutí do tradiční kuchyně v zahraničí může být chuťově zajímavou výpravou za poznáním. Tyrolská kuchyně má svá specifika, ale v něčem je našinci blízká. Zkuste…
Cibuli nakrájíme na velejemno, okurky nakrájíme na kostky a společně s kapary prolisujeme do majonézy lisem na česnek.Přidáme hořčici a malé množství sardelové pasty …
Všechny přísady vložíme v uvedeném pořadí do formy pekárny.Pečeme na Základní program.Hotový chléb vyjmeme z formy a uložíme vychladnout na mřížku.
Poháry jsou zpravidla slavnostní záležitostí, ale chuť je někdy tak silná, že si je připravíme i ve všední den. V tomto receptu najdete inspiraci na pohár s višněmi,…
Výborný a ne příliš složitý dezert připravíte podle našeho receptu. Někde ho nazývají "ptačí mléko". Nadýchané noky z vařené sněhové hmoty s polevou a krémem udělají…
Výborný a ne příliš složitý dezert připravíte podle našeho receptu. Někde ho nazývají "ptačí mléko". Nadýchané noky z vařené sněhové hmoty s polevou a krémem udělají…
Výborný a ne příliš složitý dezert připravíte podle našeho receptu. Někde ho nazývají "ptačí mléko". Nadýchané noky z vařené sněhové hmoty s polevou a krémem udělají…
Výborné slané tyčky jsou ideální jako pohoštění na oslavy nebo pro návštěvy. Kynuté těsto připravíme jednoduše v pekárně, poté ho rozválíme, naplníme sýrem, stočíme do…
Pokud budete mít štěstí a stanete se majiteli formy na ruské ořechy, můžete si upéci korpusky ořechů, které se mohou plnit slanou či sladkou náplní, anebo se po upečení…
Malé rohlíčky připravíme z kynutého těsta, do kterého přidáme nastrouhané vařené brambory. Těsto rozválíme, naplníme Nivou nebo jiným sýrem a svineme do rohlíčků. Ty…
Tento salát je možné zhotovit z jakékoliv ryby. Není ani důležité, jak dobře je ryba vyfiletovaná, protože se v nálevu kosti rozpustí a žádné pak necítíte. Můžete vhodně…
Se začátkem jara se probouzí příroda a dává nám možnost nasbírat si byliny a mladé výhonky. Ze smrku a jeho výhonků tak můžeme připravit med, který nám může pomoci…
Kysané zelí zalijeme pikantním nálevem s chilli papričkami. Zelí dále dochutíme cibulí, kapií a klobásami. Zelí si můžeme dát hned, lepší je ale týden počkat, až se…
Vepřové závitky, plněné šunkou, mletým masem a vaječnou omeletou nejen krásně vypadají, ale ještě lépe chutnají a tak je můžete připravit i pro slavnostnější večeři.…
Tradiční koblihy s netradiční přípravou. Připravíme je z klasického kynutého těsta, vykrojíme do požadovaného tvaru, ale místo smažení je upečeme. Po upečení je pak…