Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Estragon - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 621 kJ /
388 kcal
Bílkoviny25,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky7,50 g
– nasycené3,75 g
– nenasycené3,75 g
–– mononenasycené1,25 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Zavařená kukuřička-jako okurky

Zavařená kukuřička-jako okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kukuřičky očistíme, omyjeme, vysušíme a naskládáme do absolutně čistých sklenic. Ze soli, cukru, octa a vody si uvaříme nálev, který necháme zchladnout na 60°C a…

Nakládaný česnek

Nakládaný česnek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Jste milovníkem česneku a nedokážete si bez jeho chuti představit svoje vaření a stává se vám, že někdy prostě dojde a vy musíte improvizovat? Pokud ano, zkuste…

senky

60 min

Několik grilovacích marinád

Několik grilovacích marinád

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Během grilovací sezóny jistě přijdou vhod nápady na dobré marinády, díky kterým bude maso z grilu chutnat báječně. Vyzkoušíte bylinkovou, pikantní nebo raději exotickou…

Bibinka

5 min

Kuřecí vývarek

Kuřecí vývarek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pro tmavší kuřecí vývar všechnu zeleninu nejdřív orestujte. Jinak vložte všechny ingredience na vývar do papiňáku, uzavřete a vařte 30 minut (to je opravdu doba varu...…

modinka

120 min

Nakládaná vepřová pečeně

Nakládaná vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omyté a osušené maso potřeme solí a prolisovaným česnekem a estragonem. Dáme do mísy, přikryjeme folií a necháme přes noc v chladu. Připravíme nálev: půl litru studené…

Brambory s balkánským sýrem

Brambory s balkánským sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oloupané brambory pokrájíme na plátky. Do pekáče vymazaného tukem klademe střídavě vrstvy brambor a nastrouhaného balkánského sýra. Každou vrstvu posypeme bylinkami,…

Estragonový domácí ocet

Estragonový domácí ocet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Ve francouzské kuchyni je estragon velice oblíbený. Vyznačuje se jemnou vůní a příjemně nasládlou chutí. Estragonový ocet využijete do salátů, nebo marinád. Navíc jeho…

woman

20 min

Rajská omáčka s bylinkami

Rajská omáčka s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Cibuli nasekáme na jemno a na troše másla podusíme do světle žluté barvy. Přidáme utřený česnek a na malé kousky nakrájená oloupaná rajčata. Necháme cca 10 min. povařit,…

HankaPu

30 min

Fazolkový salát s paprikou

Fazolkový salát s paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě. Slijeme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat.V míse smícháme fazole, fazolky a papriku, kterou jsme nakrájeli na tenké…

aadulka

25 min

Salát Niçoise 2

Salát Niçoise 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Salát Niçoise pochází z francouzského města Nice. Salát se původně skládal pouze z čerstvé zeleniny, ančoviček a natvrdo uvařených vajec. Nyní je salát celosvětově velmi…

zizala

25 min

Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský

Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybu si omyjeme, osušíme, celou i vevnitř prosolíme a pokapeme citronem. Do pekáčku dáme rozpuštěné máslo, na něj nakrájíme cibuli s paprikou na proužky, rajčátka na…

Bibinka

50 min

1 2 3 5

Naposledy jste si prohlédli