Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Recept ještě nebyl hodnocenMáte rádi šťavnaté marinované maso, ale klasické kombinace už se vám přejedly? Nebojte se sáhnout po něčem exotičtějším, připravte si krůtí plátky podle našeho receptu.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 621 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 3,75 g |
– nenasycené | 3,75 g |
–– mononenasycené | 1,25 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Máte rádi šťavnaté marinované maso, ale klasické kombinace už se vám přejedly? Nebojte se sáhnout po něčem exotičtějším, připravte si krůtí plátky podle našeho receptu.…
Jídla z jednoho pekáče jsou velmi oblíbená. Tento recept přináší vpravdě bleskurychle možnost, jak nasytit rodinu po necelé hodince příprav. Gnocchi můžeme zakoupit nebo…
Pro tmavší kuřecí vývar všechnu zeleninu nejdřív orestujte. Jinak vložte všechny ingredience na vývar do papiňáku, uzavřete a vařte 30 minut (to je opravdu doba varu...…
Jste milovníkem česneku a nedokážete si bez jeho chuti představit svoje vaření a stává se vám, že někdy prostě dojde a vy musíte improvizovat? Pokud ano, zkuste…
Během grilovací sezóny jistě přijdou vhod nápady na dobré marinády, díky kterým bude maso z grilu chutnat báječně. Vyzkoušíte bylinkovou, pikantní nebo raději exotickou…
Tento pokrm je ideální pro milovníky lehké a zdravé kuchyně, kteří ocení jednoduchost a rychlost přípravy. Čerstvý chřest dodává těstovinám svěžest a křupavost, zatímco…
Rybu si omyjeme, osušíme, celou i vevnitř prosolíme a pokapeme citronem. Do pekáčku dáme rozpuštěné máslo, na něj nakrájíme cibuli s paprikou na proužky, rajčátka na…
Cibule oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Rozpálíme olej, přidáme cibuli a za občasného míchání restujeme doměkka (asi 20 minut). Asi v polovině restování přidáme cukr a…
Falešná svíčková: Do kastrolu vložíme tuk nebo máslo, na hrubším struhadle nastrouhanou zeleninu, pokrájenou cibuli a špek. Osolíme, přidáme koření a na mírném ohni…
Oloupané brambory pokrájíme na plátky. Do pekáče vymazaného tukem klademe střídavě vrstvy brambor a nastrouhaného balkánského sýra. Každou vrstvu posypeme bylinkami,…
Tento salát kombinuje jemné těstoviny s kousky uzeného lososa, čerstvou zeleninou a lahodným dresinkem, což vytváří dokonalou harmonii chutí. Je ideální jako lehký oběd…
Do tukem vymazaného pekáče uložíme plátky ryby, na másle osmahneme cibuli a prolisovaný česnek, vmícháme bylinky, sůl a pepř. Směs přidáme k rybě a 10 - 20 minut opékáme…
V malé misce smícháme olej s rozdrceným stroužkem česneku, paprikou, solí a pepřem. Z chřestu odstraníme zdřevnatělé konečky a každý výhonek důkladně potřeme ochuceným…
Rozkrojíme prsa na půl a vyjmeme kosti. V křídle kosti necháme, odřízneme špičku a sundáme kůži, zbylou část křídla necháme spojenou s půlkou prs. Opatrně maso naklepeme…
Troubu předehřejeme na 200 °C. Mladé kohoutky omyjeme a osušíme. Zevnitř i zvenku osolíme a opepříme a břišní dutiny naplníme připravenou nádivkou. Příprava nádivky:…
Maso omyjeme, očistíme, osušíme utěrkou a nakrájíme na nudličky.Za stálého míchání osmažíme na rozehřátém oleji, přidáme utřený česnek, podlijeme masovým vývarem,…
Nejprve připravíme z uvedených surovin marinádu, do které naložíme alespoň na hodinu plátky prsou ( můžeme je předem rozříznout na menší části).Maso poté vyjmeme z…
Kuřecí prsa nakrájejte na malé kousky, osolte a prolisujte 3 česneky. Maso smíchejte s česnekem a solí a nechte aspoň půl hodiny odležet.V hrnci rozpalte olej a…
V mixéru rozmixujte kešu ořechy a česnek, dokud nemají konzistenci drobenky nebo strouhanky, přidejte prsty rozdrobené tofu a opět rozmixujte, dokud se neutvoří víceméně…
Objevte autentickou chuť Střední Asie s tímto uzbeckým jehněčím šašlikem. Šťavnaté kousky jehněčího masa, marinované ve speciální směsi koření a grilované k dokonalosti,…
Kuře omyjeme a osušíme, lilek nakrájíme na silnější plátky, lehce osolíme a necháme chvíli odstát. Mezitím namočíme do studené vody římský hrnec na 15 minut. Poté…
Osvěžte svůj jídelníček a zkuste kombinovat zajímavé chutě. Kuřecí paličky pečené a marinované javorovým sirupem a hořčicí spolu se štiplavými ředkvičkami a zeleným…
Játra nakrájíme na kousky a opečeme je na pánvi s rozehřátým olejem, osolíme, opepříme a nakonec poprášíme paprikou. Vyjmeme je z pánve. Do pánve přilijeme trochu oleje…
Filé omyjeme a osušíme. Pokapeme 1 lžící citronové šťávy. Bylinky opereme, otrháme a posekáme. Rajčata nařízneme, spaříme, zchladíme studenou vodou, oloupeme a…