Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Estragon - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 621 kJ /
388 kcal
Bílkoviny25,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky7,50 g
– nasycené3,75 g
– nenasycené3,75 g
–– mononenasycené1,25 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kuřecí vývarek

Kuřecí vývarek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pro tmavší kuřecí vývar všechnu zeleninu nejdřív orestujte. Jinak vložte všechny ingredience na vývar do papiňáku, uzavřete a vařte 30 minut (to je opravdu doba varu...…

modinka

120 min

Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský

Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybu si omyjeme, osušíme, celou i vevnitř prosolíme a pokapeme citronem. Do pekáčku dáme rozpuštěné máslo, na něj nakrájíme cibuli s paprikou na proužky, rajčátka na…

Bibinka

50 min

Nakládaný česnek

Nakládaný česnek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Jste milovníkem česneku a nedokážete si bez jeho chuti představit svoje vaření a stává se vám, že někdy prostě dojde a vy musíte improvizovat? Pokud ano, zkuste…

senky

60 min

Několik grilovacích marinád

Několik grilovacích marinád

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Během grilovací sezóny jistě přijdou vhod nápady na dobré marinády, díky kterým bude maso z grilu chutnat báječně. Vyzkoušíte bylinkovou, pikantní nebo raději exotickou…

Bibinka

5 min

Brambory s balkánským sýrem

Brambory s balkánským sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oloupané brambory pokrájíme na plátky. Do pekáče vymazaného tukem klademe střídavě vrstvy brambor a nastrouhaného balkánského sýra. Každou vrstvu posypeme bylinkami,…

Nakládaná vepřová pečeně

Nakládaná vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omyté a osušené maso potřeme solí a prolisovaným česnekem a estragonem. Dáme do mísy, přikryjeme folií a necháme přes noc v chladu. Připravíme nálev: půl litru studené…

Uzbecký jehněčí šašlik

Uzbecký jehněčí šašlik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Objevte autentickou chuť Střední Asie s tímto uzbeckým jehněčím šašlikem. Šťavnaté kousky jehněčího masa, marinované ve speciální směsi koření a grilované k dokonalosti,…

honzam

35 min

Estragonový domácí ocet

Estragonový domácí ocet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Ve francouzské kuchyni je estragon velice oblíbený. Vyznačuje se jemnou vůní a příjemně nasládlou chutí. Estragonový ocet využijete do salátů, nebo marinád. Navíc jeho…

woman

20 min

Výborná ryba - vše v jednom

Výborná ryba - vše v jednom

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybu si připravíme, že jí nakrájíme na filata, omejeme, osušíme, osolíme, dost pokapeme citronem, posypeme kmínem, estragonem a necháme odležet. Mezi tím si oškrabeme…

Bibinka

75 min

Vepřové ragú s nočky

Vepřové ragú s nočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso omyjeme, očistíme, osušíme utěrkou a nakrájíme na nudličky.Za stálého míchání osmažíme na rozehřátém oleji, přidáme utřený česnek, podlijeme masovým vývarem,…

Bahula

60 min

Kuřecí stehna na estragonu

Kuřecí stehna na estragonu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuchyňsky upravená kuřecí stehna osolíme a pepříme a z obou stran zprudka osmažíme na rozpáleném oleji, až kůže mírně zezlátne. Maso vyjmeme z pánve a dáme zatím…

Danca

75 min

1 2 3 5

Naposledy jste si prohlédli