Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná v hořčicové směsi

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

7. 4. 2012 21:16

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie18 263 kJ / 4 365 kcal
Bílkoviny195,65 g
Tuky324,45 g
Vláknina36,00 g
Cholesterol 591 mg
Sodík 5,79 g
Sůl14,01 g
Sacharidy149,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: starý časopis Albert.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kobra0007

25. 6. 2024 10:07

Je luxusní a na potírání jsem přidal trochu chilli a bomba. :yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 1. 2024 09:47

:-)<3:yes::yes: pěkný recept i foto:-K

mimosa mimosa

23. 1. 2016 21:13

Taky dělám trochu podobně-šišku/sekanou/;-)oválím v hladké mouce,potřu olejem a celou pomašluji plnotučnou hořčicí.Udělá to dobrou kůrčičku,bodík letí.:yes:

Karla

12. 10. 2015 18:14

:-):yes:

Hanis

17. 7. 2013 10:53

Tak tuhle sekanou dělám často, je opravdu moc dobrá! :-K:-p a posílám bod

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

1. 5. 2013 10:57

Moc dobrá sekaná :yes:, pochutnali jsme si ;-). Přidávám pouze fotečku, bodíka jsem Ti už dala předtím ;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2013 13:08

Evi, přidávám foto. Dobrá sekaná, taková jemná, moc nám chutnala. Jen není tak křupavá napovrchu, jako klasická.;-)

eva hubova eva hubova

8. 4. 2012 11:25

:-p:-p:yes:

spagetka spagetka

8. 4. 2012 09:09

Tímhle jsem sekanou ještě nepotírala, ukládám, vypadá to lákavě a sekanou my mooc rádi ;-):-p:yes:
Ještě pochopila jsem dobře - hořčici dáváš i dovnitř masa, že?

mischelinka mischelinka

8. 4. 2012 08:48

:-pTo je dobrý nápad:yes:tohle vyzkouším;-):yes:

Pajaja

8. 4. 2012 07:54

Mňam, to vypadá mooc pěkně. Já normálně potírám sekanou horčicí, aby nepopraskala, ale takovouhle směs, to musím vyzkoušet. :-p:yes:+

Ivana Ch

8. 4. 2012 05:19

;-):-p:-)):yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 4. 2012 22:11

:-):-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 4. 2012 21:47

Tak koukám jsme měli podobný oběd;-)

zizala zizala (moderátorka)

7. 4. 2012 21:33

Hezký nápad na tu potírací směs :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: aby sekaná nepopraskala sekaná recept směs ze sekané sekana z jehneciho pečení směsi na sekanou sekaná aby nepopraskala potěr na sekanou aby nepopraskala sekaná potěr na na sekanou sekaná jak péci sekanou, co udělat aby nepopraskala dobrá sekaná co se sekanou jehněčí sekaná recept sekana smes směs na sekanou sekaná potěr potěr na domácí sekanou jak udelat směs na sekanou recepty na sekanou

Suroviny: maso mleté, slanina, cibule, rohlík, mléko, česnek, tymián čerstvý, majoránka, petrželka, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, hořčice dijonská, pivo světlé, olej, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Sekaná v hořčicové směsi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0O6V