 
	
Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí
Recept ještě nebyl hodnocenOba vykuchané pstruhy omyjeme pod tekoucí vodou. Osušíme, dobře osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Nadrobno pokrájenou jarní cibulku, snítku rozmarýnu a petrželku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			 
	
Oba vykuchané pstruhy omyjeme pod tekoucí vodou. Osušíme, dobře osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Nadrobno pokrájenou jarní cibulku, snítku rozmarýnu a petrželku…
	
			 
	
Očištěné, omyté a nakrájené houby dáme vařit do hrnce (můžeme přidat trošku octa). Krátce povaříme, houby scedíme přes sítko a řádně propláchneme studenou vodou. Hrnec…
	
			 
	
Pokud se vám v lese poštěstí najít krásné zdravé menší hříbky, připravte si je na grilu a určitě si pochutnáte. K ochucení postačí česnekový olivový olej a trochu koření…
	
			 
	
Hříbky nakrájíme na centimetrové plátky, cibuli na půlkolečka, brambory na kolečka, česnek na tenké plátky, cuketu na větší kostičky a špek na tenké nudličkyDo papiňáku…
	
			 
	
Vděčným rychlým obědem jsou těstoviny, ke kterým v období čerstvých hřibů, můžete připravit skvělou smetanovou omáčku, která je nejen vegetariánská, ale i bezlaktózová.…
	
			 
	
Lilek s bulgurem je výživné a chutné jídlo, které kombinuje jemnou chuť pečeného lilku s křupavým a lehkým bulgurem. Tento pokrm je obohacen o čerstvé bylinky, houby a…
	
			 
	
Kuřecí prsa chutnají skvěle, občas jsou ale příliš suchá. Když do nich vložíme zajímavou náplň, budou chutnat ještě lépe. Použít můžeme například voňavou směs čerstvých…
	
			 
	
Kuře na slanině s cibulí a houbami je skvělou inspirací na víkendové jídlo. Jednotlivé porce masa se spolu s dalšími ingrediencemi pečou v alobalu a díky koření je pokrm…
	
			 
	
Čerstvé lesní hříbky dodávají jídlu skvělou chuť i vůni. V tomto jídle si je vychutnáme nejen ve smetanové omáčce s vepřovým masem, ale i v lahodných houskových…
	
			 
	
Čerstvé lesní hříbky dodávají jídlu skvělou chuť i vůni. V tomto jídle si je vychutnáme nejen ve smetanové omáčce s vepřovým masem, ale i v lahodných houskových…
	
			 
	
Grilování se nemusí týkat pouze burgerů nebo kuřecího masa. Tahle vepřová panenka s houbovým ragů na víně je dokonalé sváteční jídlo a okouzlíte jím nejednu návštěvu.…
	
			 
	
Tento jednoduchý recept na pečené hříbky vyniká výraznou chutí a minimem surovin. Hříbky se pečou se sádlem, slaninou, kmínem a rozmarýnem, díky čemuž získají krásně…
	
			 
	
Rychlý a chutný recept na těstoviny s dušenými hříbky, špenátem, rajčaty a česnekem. Kombinace lesních hub a zeleniny vytváří lehké, voňavé jídlo, které se skvěle hodí k…
	
			 
	
Máte rádi čerstvé houby? Pak neváhejte a zkuste jemné kuřecí maso, doplněné restovanými hříbky a křupavou slaninou, schované v tortille. Je to rychlý a vydatný pokrm,…
	
			 
	
Gobova juha je vydatná a voňavá polévka, která patří k pokladům slovinské kuchyně. Připravuje se z čerstvých nebo sušených hub, často se zjemňuje smetanou a podává s…
	
			 
	
Houbový kuba je klasický pokrm podávaný k obědu na Štědrý den. Ovšem i v jiné dny chutná báječně. Ječné kroupy smíchané s restovanými houbami a dochucené česnekem a…
	
			 
	
Rychlé a plnohodnotné jídlo, které spojuje gnocchi, šťavnatou vepřovou panenku, lesní hříbky a výraznou sušenou šunku. Vše se krátce opeče, zalije smetanou a zapeče v…
	
			 
	
Zavařené hříbky s rajčaty a tymiánem spojují jemnou chuť lesních hub s osvěžujícími rajčaty a aromatickou bylinkou. Výsledkem je lahodná delikatesa, která skvěle doplní…
	
			 
	
Roláda z králičího masa plněná voňavými hříbky a bylinkami, svinutá v bránici se slaninou. Peče se dozlatova s křupavou kůrkou a při krájení uvolňuje voňavou šťávu s…
	
			 
	
Originální varianta klasického španělského ptáčku, která voní lesem a domácí kuchyní. Jemná směs hříbků, vajíček a slaniny dodává hovězímu masu masu jedinečnou chuť,…
	
			 
	
Kuřecí prsa s hříbky zvládnete připravit i během pracovních dnů. Dopřejte si je k obědu nebo jako večeři po náročném dni. Šťavnaté kuřecí maso s výraznou chutí a vůní…
	
			 
	
Vejce rozšleháme, osolíme a přidáme tolik mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko. Strouhanku promícháme s bylinkami. Očištěné a omyté hřiby nakrájíme na silnější…
	
			 
	
Těstíčko dobře vymícháme, nejlépe v robotu. Houby s pórkem dáme dusit dochutíme kořením a přidáme na kostičky nakrájený salám. Vmícháme do těstíčka a na pánvičce na…
	
			 
	
Zaděláme těsto. Mouku vysypeme do mísy, uprostřed uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přidáme cukr a asi 100 ml vlažného mléka. Lžičkou střed zlehka promícháme a…