Pomazánka z hub
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduchá pomazánka z hub, cibule, okurky a vajec má jemně pikantní chuť a příjemnou konzistenci. Stačí krátce podusit, promíchat s hořčicí a majonézou a nechat…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jednoduchá pomazánka z hub, cibule, okurky a vajec má jemně pikantní chuť a příjemnou konzistenci. Stačí krátce podusit, promíchat s hořčicí a majonézou a nechat…
Spojení vajec a lesních hříbků s bylinkami v nadýchané omeletě je zkrátka dokonalé. Pokrm, který poslouží jako rychlá večeře i sytá svačina, je hotový během chvilky. S…
Spojení mletého masa a nadrobno nasekaných hub dodává této sekané jedinečnou šťavnatost i bohatou chuť. Jednoduchý recept, který osloví milovníky klasiky i ty, kteří…
Křehká vepřová panenka, podušená s čerstvými houbami a barevnou zeleninou, vytváří spojení chutí, které potěší i náročné strávníky. Elegantní jídlo, které se hodí pro…
Houbová polévka s křupavými krutony je ideální jídlo na zahřátí do chladnějších dnů. Vůně hub, česneku a bylinek vytvoří poctivý základ, zatímco opečený chléb na sádle…
Sladkokyselé houby jsou skvělým způsobem, jak zpracovat čerstvě nasbírané houby a uchovat si jejich chuť na chladné měsíce. Díky zelenině a pikantnímu nálevu získají…
Houbová směs na topinky je skvělý způsob, jak rychle připravit teplou a sytou večeři. Kombinace hub, zeleniny a pikantního koření dodá směsi výraznou chuť, která na…
Houbovo-bramborový guláš je sytý a voňavý pokrm, který krásně propojuje chuť hub, uzené slaniny a koření. Podávaný se zakysanou smetanou a vajíčky natvrdo se stane…
Houbový štrúdl je skvělý způsob, jak využít čerstvé houby a připravit z nich voňavou a sytou pochoutku. Křupavé listové těsto v kombinaci s houbovou náplní a sýrem…
Zavařená houbová směs z čerstvých hub, cibule a paprik je skvělým pomocníkem do kuchyně - během pár minut z ní připravíte rychlou omáčku, směs na topinky nebo přílohu k…
Jednoduchý a vydatný pokrm, který spojuje zemitou chuť hub s jemností brambor a čerstvou zeleninou. Barevná směs, která zasytí a přitom zůstává lehká, ideální na všední…
Houby nakyselo patří mezi klasické způsoby, jak si uchovat chuť lesa i na zimu. V kombinaci s octovým nálevem, kořením a jemnou sladkostí získávají nezaměnitelnou chuť,…
Vnitřnosti jsou často neprávem opomíjenou surovinou, přitom z nich lze připravit skutečnou pochoutku. V tomto receptu se vepřová játra nejprve krátce povaří, poté…
Kombinace křehké papriky a šťavnaté houbové směsi vytváří vyvážené, syté a přitom lehce stravitelné jídlo, které nadchne nejen vegetariány. Ideální volba pro všední den…