Uzený vývar s pražským svítkem
Recept ještě nebyl hodnocenUzený vývar s pražským svítkem je tradiční česká polévka, která spojuje bohatou chuť uzeného masa s jemností pečeného svítku. Výsledkem je sytý a aromatický vývar…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Uzený vývar s pražským svítkem je tradiční česká polévka, která spojuje bohatou chuť uzeného masa s jemností pečeného svítku. Výsledkem je sytý a aromatický vývar…
Na přípravu této dobré a šťavnaté sekané nepotřebujete žádné maso. Základ tvoří uvařený a nastrouhaný celer, ke kterému přidáte další zeleninu. Sekanou upečte v troubě…
Velikonoční pohoštění můžete trochu oživit roztomilé vypadajícími a skvěle chutnajícími aspikovými vejci. Jako formičky poslouží předem připravené vaječné skořápky.…
Krémová kombinace salámu, sterilované zeleniny a lahodné majonézy nebo jogurtu, tvoří dokonalou souhru chutí. Skvělý na chlebíčky, jednohubky nebo jako samostatná…
Receptů na dobrou pomazánku není nikdy dost. Zeleninovou pomazánku s vejci mažeme na krajíček čerstvého chleba a zdobíme řeřichou. Dietní pomazánka je skvělá jak ke…
Vajíčková pomazánka je snad nejčastěji připravovaná právě v období Velikonoc, když potřebujeme spotřebovat vykoledovaná vajíčka. Jejich obměn existuje opravdu nespočet,…
Máte chuť na lehké a rychlé jídlo? Vyzkoušejte tyto těstoviny podávané s restovanou zeleninou a jogurtem ochuceným bazalkou. Svěží jarní cibulka a štiplavé ředkvičky…
Šťavnaté kuřecí maso, voňavé žampiony a sladký hrášek tvoří skvělou kombinaci, která chutná celé rodině. Tento rychlý a snadný recept se hodí jak na běžný oběd, tak na…
Recept jako stvořený pro letní dny, kdy toužíte po něčem svěžím, jednoduchém a chutném. Spařená cibule, sladký hrášek, vejce a čerstvá petrželka se propojí sladkokyselou…