Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zelňačka (velká rodinná)

Zelňačka (velká rodinná)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nakrájíme na menši kusy uzená žebra a ocásek a cca 1,75 -2,5 hod. pomalu vaříme. (Dle vašeho času). Vytvoříme základni vývar, ktery je sám o sobě dost slaný, tedy…

RomanLenk

200 min

Škvarkovo-cibulový chléb

Škvarkovo-cibulový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Upéct domácí chléb není tak těžké, jak se může zdát. Podle tohoto receptu to jistě zvládnete. Vynikající chuť tohoto chleba zvýrazňují rozmixované škvarky a sušená…

mika59

75 min

Couračka z Kérkonoš

Couračka z Kérkonoš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lehce nakyslá polévká, pocházející z Krkonoš, je snadná na přípravu a příjemně zahřeje v chladných dnech. Takzvaná couračka s uzeným kolenem, brambory a kysaným zelím,…

cathleen

50 min

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit…

Jarka888

90 min

Zabíjačkový guláš

Zabíjačkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Období masopustu provázejí nejen různé oslavy, ale hlavně dobré jídlo. Právě v této době se konají tradiční zabijačky a vy si můžete připravit výbornou sytou specialitu…

Polévka pana KOPRA - " KOPROVKA "

Polévka pana KOPRA - " KOPROVKA "

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tato výborná polévka krásně voní po výrazném kopru. Připravit ji je velmi snadné a stačí nám k tomu jen pár surovin. K dochucení použijeme trochu kmínu. Podáváme ji s…

Colombo65

35 min

Bramboračka bez mouky

Bramboračka bez mouky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Očistíme brambory a nakrájíme je na malé kostičky. Mrkev očistíme a nakrájíme na tenká kolečka, celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky, cibuli oloupeme a nakrájíme…

Grahamové rohlíky

Grahamové rohlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Grahamové rohlíky obsahují tolik celozrnné mouky, že je použití trochu jiného postupu nutností, aby byly pěkně nakynuté. Pak je i takový tmavý rohlík s 80 % celozrnné…

cathleen

192 min

Guláš na jedničku

Guláš na jedničku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravit dobrý guláš není těžké. Stačí použít dostatek cibule a nechat masu při dušení dost času, aby bylo měkké a šťavnaté. Kromě sladké papriky přidáme i trochu ostré…

IvanDunda

170 min

Blesková polévka se zbylou rýží

Blesková polévka se zbylou rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Polévky jsou důležitou součástí jídelníčku, dodávají tělu tekutiny a vitamíny. Jsou rozmanité, můžete v nich zužitkovat zbytky zeleniny. Doplníte-li je, například…

mika59

20 min

Farmářský guláš

Farmářský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Guláš je oblíbenou omáčkou plnou masa a dalších přísad. V tomto receptu najdete návod na přípravu guláše z hovězího masa, které doplní kousky brambor, čerstvé houby a…

alena-s

120 min

Nakládaný lilek

Nakládaný lilek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nakládaný lilek lze snadno připravit a skvěle se hodí jako příloha k hlavnímu jídlu, součást antipasti nebo samostatná svačina. Tento tradiční recept spojuje jemnou chuť…

tejaja

30 min

Pomalu pečená kachna

Pomalu pečená kachna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kachna, která se peče skoro sama. Stačí jen osolit a posypat kmínem a pak už jen vložit na pár hodin do trouby. Celým bytem se bude linout vůně pomalu pečeného krásně…

Ivana K.

380 min

Medová kachna s jablky

Medová kachna s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud toužíte po krásně lesklé kůrčičce, omamné vůni a měkounkém kachním mase, naplňte kachnu jablky, švestkami a nezapomeňte na tymián. Maso během pečení potírejte…

phamka

195 min

1 57 58 59 60 61 148

Naposledy jste si prohlédli