Bramboráčky se škvarky, celerem a jarní cibulkou
Recept ještě nebyl hodnocenZlatavé bramboráky smažené dokřupava se hodí jako příloha, nebo si je můžeme dát jen tak samotné. Kromě klasického dochucení majoránkou a česnekem přidáme navíc škvarky,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zlatavé bramboráky smažené dokřupava se hodí jako příloha, nebo si je můžeme dát jen tak samotné. Kromě klasického dochucení majoránkou a česnekem přidáme navíc škvarky,…
Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…
Velmi netradičně vypadá tento pečený a uzeným masem plněný chlebíček na řezu. Kynuté těsto potřené sádlem doplníme nastrouhaným parmezánem a nadrobno nakrájeným uzeným…
Kombinace brambor, hub, smetany a vejce zadá zpravidla na velmi chutný pokrm. V tomto případě se jedná o polévku, kterou můžeme připravit v sezoně houbaření nebo v zimě,…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Co se jedlo za války: Recepty na vánočku bez vajec, med z margarínu nebo krém skoro z ničeho můžete zkusit i dnes
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Lahodný pampeliškový salát s vejcem krásně voní česnekem: Jeho příprava zabere pár minut a je téměř zadarmo