Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Králík s černou omáčkou

Králík s černou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Je pátek, nejvyšší čas myslet na neděli. Večer půjde s kamarády na pivo, tak to se určitě zdrží přesčas, ráno se bude cítit provinile, tak toho využij. Drbni do něj a…

jan.alois

165 min

Slepičí polévka

Slepičí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Očistená a umyta sliepka sa da do hrnca a zaleje sa asi 3 l studenej vody. Osolí sa a na velmi miernom plameni sa pomalicky vari 2 hodiny.Po dvoch hodinach sa pridá…

tiktak

190 min

Mrkvovo-celerový salát

Mrkvovo-celerový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mrkev a celer očistíme, oloupeme a nastrouháme na tenké plátky.Dáme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby zelenina byla ponořená. Dále přidáme sůl, bobkový list, pepř a nové…

RubyRom

40 min

Vepřové jazyky na černo

Vepřové jazyky na černo

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jazyky vložíme do papiňáku, přidáme očištěnou a oškrábanou zeleninu, oloupanou cibuli překrojenou napůl, odkrojenou citronovou kůru, perníčky, povidla a koření. …

Gregusa

90 min

Vánoční bezinkové víno II.

Vánoční bezinkové víno II.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bezinky dáme na 15 min. vařit do vody. Jakmile začne voda vařit, přidáme koření a vaříme dalších 15 minut, jen skořici přidávám až k vaření s cukrem. Scedíme, přisypeme…

Sulcová ( huspeninová) polévka

Sulcová ( huspeninová) polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji osmahneme cibulku, přidáme na drobno nakrájený sulc, zaprášíme paprikou a necháme sulc povolit. Poté přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a klobásu, koření,…

Můj boršč

Můj boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uvaříme vývar z vepřového masa a kuřecí kostry, bobkové listu, černého pepře a nového koření. Při vaření z vývaru odebírame pěnu, vaříme cca 1,5 hodiny na mírném ohni. …

Kapří salát

Kapří salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso stáhneme z kůže a všechny krvavé části ořežeme, aby zůstalo krásně bílé maso. Nařežeme ho na menší kusy. Do mísy dáme hodně soli a maso v něm silně obalíme. Do…

1 62 63 64 65 66 95

Marie

Naposledy jste si prohlédli