Zapečený květák s kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenKvěták si rozebereme na větší růžice, opláchneme a dáme do misky. Kuřecí maso si nakrájíme na větší kostky a promícháme s kořením a solí. Z misky s květákem vylijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Květák si rozebereme na větší růžice, opláchneme a dáme do misky. Kuřecí maso si nakrájíme na větší kostky a promícháme s kořením a solí. Z misky s květákem vylijeme…
Smažené řízky s křupavým povrchem mají rádi skoro všichni. Zkuste tentokrát nahradit klasický trojobal těstíčkem z vajec, mouky, piva a vašeho oblíbeného koření. Řízky…
Maso omýt a osušit, slaninu a šunku nakrájet na obdélníčky. Do masa udělat podélné zářezy, cca 1,5 cm hluboké, vzdáleněji od sebe. Do zářezu vložit slaninu a šunku a…
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky tak, aby se dobře obalovaly a smažily. Nakrájené maso je potřeba nějakým způsobem namarinovat. Já používám směs kečupu a sladké chilli…
Vepřová krkovice je chutné a šťavnaté maso, které lze upravit všemi možnými způsoby a vždy si na ní pochutnáte. Sama o sobě je krkovička plná chuti, a proto nepotřebuje…
Od stredu pokrajame cely karfiol na 1-1.5 cm platky, aby sa nam to podarilo musime nechat hlub. Obalime klasicky v trojobale a vyprazame do zlatista. Tym ze je karfiol…
Křehký řízek z kuřecích prsou s vůní indického koření, lehce pikantní a usmažený dozlatova v sýrovém těstíčku. Lákavá a chutná obměna tradičního českého pokrmu. Usmažte…
Retro kuřecí plátek s broskví buď milujete, nebo nesnášíte. Pokud patříte do té první skupiny, pak vás zajisté zaujme následující recept na kuřecí kapsy plněné broskví,…
Do pánve TIGER dáme rozehřát tuk, vhodíme omyté, očištěné a na 4 stejné díly rozkrájené žaludky. Orestujeme a přidáme nakrájené papriky a jarní cibulku. Přidáme sůl a…
Z kuřecího masa nejčastěji připravujeme různé směsi, které zvládneme uvařit za necelou hodinku a jejich přípravu bez obav zvládnou i ti méně zkušení. Čína s kuřecím…
Milovníci škvarků jistě ocení toto spojení v univerzální placky. Takto připravované placky jsou díky překládání těsta vláčné a nadýchané, vůbec nejsou suché a vydrží…
Tato roláda, ve které nejsou vejce, nepraská a dobře drží tvar. Místo rolády s nádivkou můžete vložit natvrdo vařená vejce, nebo párky ve 2 řadách. Výsledkem bude…
Recepty z jednoho pekáčku jsou skvělé - minimum nádobí a dokonalé propojení chutí díky pečení všech ingrediencí najednou. Šťavnaté kuřecí kapsy plněné sušenou šunkou a…
Rychlý, zdravý a chutný pokrm, který zvládnete připravit do 30 minut! Než bude hotový kuskus, připravíte restovanou zeleninu. Jemný kuskus, šťavnatá zelenina a kvalitní…
Pečená zelenina je perfektní přílohou k masu i samostatným pokrmem, který oceníte jako lehký oběd. Dýně s brambory a pórkem jsou provoněné česnekem a můžete je doplnit…
Cuketa se někdy tváří jako obyčejná nudná zelenina, ale když ji zapečeme se sýrem a naplníme podle chuti, vznikne z ní překvapivě dobrý wrap. Je jednoduchý, lehký a…
Takto pečená dýně je lahodné jídlo, které v sobě spojuje sladkost dýně s výraznou chutí koření a aromatického česneku. Jednoduchá příprava a kombinace rozpečeného sýra z…
Pečené karbanátky z tuňáka jsou doslova plné bílkovin a dobře zasytí. Jsou perfektním obědem nebo také svačinkou na cesty. Karbanátky můžete podávat samotné nebo s…
Nabízím inspiraci několik fotografií na jednoduché zdobení pro různé příležitosti. U každé fotky je i návod + použité suroviny. Postupně ještě něco přidám, ale pokud…
Z masa nakrájíme kousky masa, které zlehka naklepeme. V misce smícháme marinádu z trochy oleje a grilovacího koření. Necháme marinovat, ideálně přes noc, ale lze…
Kuřecí maso v úpravě Caprese, to jsou rajčata, mozzarella a bazalka. Tato osvědčená kombinace je svěží, chutná a lehká, jako stvořená pro teplé letní dny. Pro milovníky…
Pečienku očistíme, pomelieme, zmiešame s ostatnými ingredienciami. Formu na pečenie (srnčí chrbát, bábovka, alebo pekáčik) vymastíme masťou, vysypeme strúhankou,…
Nejdříve omyjeme maso a každý prsní řízek rozkrojíme na 2 menší. Posypeme kořením Argentina (nebo jiným oblíbeným kořením na drůbeží maso). Brambory oloupeme a nakrájíme…
Malé zlatavé houstičky připravíme z nekynutého tvarohového těsta a ochutíme naším oblíbeným kořením a semínky dle chuti. Houstičky potřeme mlékem, posypeme kmínem, mákem…