Grilovaná marinovaná krkovička s žampionovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenMaso a omáčka je rozhodně skvělá kombinace. A v tomto případě doplňuje grilovanou šťavnatou krkovici řízná marináda s česnekem a lahodná smetanová omáčka ze žampionů.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso a omáčka je rozhodně skvělá kombinace. A v tomto případě doplňuje grilovanou šťavnatou krkovici řízná marináda s česnekem a lahodná smetanová omáčka ze žampionů.…
Maso očistíme, osušíme a nakrájíme na 4 plátky (lépe se bude krájet z většího vychlazeného kusu a ostatní použijeme na jiný recept). Plátky po okraji několikrát…
Chuť vepřové krkovice nejlépe vynikne, když ji den předem naložíme do dobře okořeněné marinády. Druhý den maso pomalu upečeme, neztratí tak nic ze své šťavnatosti.…
Toto jídlo zaujme skvělou chutí a jednoduchou přípravou. Plátky šťavnatého vepřového masa ochucené bavorskou hořčicí se sladkou, jemnou kořeněnou chutí upečeme doměkka a…
V receptu není uvedeno množství, neboť to si určí každý sám podle své chuti. Tyto vepřové závitky jsou velmi šťavnaté a pikantní a jako přílohu můžete podávat brambory…
Vepřové maso s omáčkou z kořenové zeleniny, česneku, cibule a koření je dokonalým receptem na chutný oběd nebo večeři. Příprava je velmi jednoduchá a rychlá. Určitě si…
Pěkně prorostlá a šťavnatá krkovička marinovaná v chutné marinádě ochucené portským vínem vám jistě zachutná. Po marinování ji krátce osmažíte a ze zbylé marinády…
Špekové knedlíky se vám budou líbit pro svou chuť a sympatickou velikost do dlaně. Navíc do nich spotřebuje postarší pečivo. Nesmí se vařit ve vodě, pouze v páře, ale…
Smícháme sádlo s nadrobno nasekanými bylinkami, hořčicí a utřeným česnekem.Nenaklapené maso na okrajích prořízneme aby se nekroutilo, osolíme a opepříme.Vzniklou…
Naši slovenští sousedé si Vánoce nedovedou představit bez tradiční kapustnice. Vyzkoušejte ji připravit dle receptu z Terchové. Polévka plná zelí, ze silného masového…
Velmi jednoduchá příprava a přitom slibuje výborný chuťový zážitek. Kombinace jemně prorostlé vepřové krkovice, cibule a česneku s černým pivem je skvělá. Připravte maso…
Udělejte si zásobu skvělého zavařeného vepřového masa. Bude vás to stát trochu času a práce, ale ten výsledek! Voňavé maso, které se jen rozpadá a dá se využít na…
Nedělní či sváteční oběd si žádá opravdovou pochoutku. Tou se může stát lahodná vepřová krkovice, která je pečená na červeném zelí. O dochucení se postará nejen víno,…
Řízky, krásně usmažené dokřupava a dozlatova, neodmítne nikdo. Recept, s původem v Bavorsku, na šťavnaté řízky z krkovice, podávané s hříbkovou omáčkou, je ideální…
Šťavnaté maso s vůní koření a bylinek. Odleželé maso voní majoránkou a i po opečení zůstane měkoučké a jemné. Brambory a houby s česnekem, ho svou chutí skvěle doplní.
Dobrou šunku připravíme z pohodlí domova za pomoci šunkovaru. Skvělou chuť šunky tvoří šťavnaté vepřové maso, voňavé provensálské bylinky a trochu medu. Přípravy se…
Řízky z vepřové krkovice pečené v troubě a k tomu domácí bramborový salát. Pokrm je sice velmi vydatný, ale jednou za čas, navíc ve sváteční čas, si to můžeme bez…
Ze spojení kvalitních surovin vzejde zákonitě skvělý pokrm. Stejné je to i u tohoto receptu. Pomalu dušená šťavnatá krkovička, voňavé houby a česnek, podávané s různě…
K létu neodmyslitelně patří oblíbené grilování. Pečlivě připravená barbecue krkovice na grilu se vám odmění perfektní chutí, šťavnatostí a křehoučkým masem. Sbíhají se…
Šťavnaté vepřové závitky, plněné jarní nádivkou z uzeného masa a špenátu či mangoldu, svojí skvělou chutí potěší všechny milovníky masa. Perfektně se hodí k nedělnímu…
S počátkem jara přichází čas medvědího česneku, který je díky výrazné vůni a chuti velmi oblíbený. Skvěle chutná například v masových kuličkách, které snadno připravíme…
Vůně rozmarýnu a hub provází tyto smetanové kroupy s restovanou krkovičkou. Krkovici předem nakořeňte a nechte přes noc marinovat v lednici. Díky tomu bude krásně…
Lehce pikantní plátek vepřové krkovice doplňuje smetanová omáčka s kousky kompotované broskve. Pokrm, který potěší všechny, jež rádi kombinují sladkou chuť ovoce s masem…
Plátky masa osolíme, opepříme, posypeme červenou paprikou a nakrájíme na nudličky, které obalíme v hladké mouce.V pekáčku, který je vhodný i do trouby rozehřejeme sádlo,…