Marinovaná vepřová krkovice na zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenVepřová krkovice, která si chvíli poležela v jogurtové marinádě zkřehne a bude při úpravě rychle hotová. Položte ji na orestovanou zeleninu připravenou na skus a doplňte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřová krkovice, která si chvíli poležela v jogurtové marinádě zkřehne a bude při úpravě rychle hotová. Položte ji na orestovanou zeleninu připravenou na skus a doplňte…
Spojení vepřového masa a zelí najdeme tradičně v segedínském guláši. Příprava tohoto pokrmu je však lehce odlišná, ale výsledná chuť je naprosto skvělá. Orestované maso…
Nedělní či sváteční oběd si žádá opravdovou pochoutku. Tou se může stát lahodná vepřová krkovice, která je pečená na červeném zelí. O dochucení se postará nejen víno,…
Králík má lahodné maso s vysokou nutriční hodnotou. Připravte ze stehen skvělé závitky. Maso bude dobře ochucené náplní závitků. Výborná příloha v podobě kyprých…
Kompletní jídlo, které neurazí ani ve svátečnější den, najdete v tomto receptu. Opečené plátky uzené krkovice jsou doplněny jemnou pažitkovou kaší a výrazným přelivem ze…
Mrkev buď milujete, nebo se jí vyhýbáte po zkušenostech ze školní jídelny. Pokud ale připravíte vepřové maso s dušenou mrkví, karamelizovanou cibulkou a mladým hráškem…
Z vepřového masa připravíme kdejaký chutný pokrm. Kousky šťavnatého masa spojíme se slaninou a spolu s růžičkovou kapustou podusíme. Omáčku z vývaru dochutíme ještě…
Hamburger je jedním z nejoblíbenějších letních pokrmů z grilu. Příprava masové placičky není tak složitá. Vylepšit ji můžete třeba karamelizovanou cibulí podle receptu…
Segedínský guláš – dokonalé spojení šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany, které dává vzniknout jedné z nejoblíbenějších klasik české kuchyně. S knedlíkem na talíři…
Šťavnaté maso s vůní koření a bylinek. Odleželé maso voní majoránkou a i po opečení zůstane měkoučké a jemné. Brambory a houby s česnekem, ho svou chutí skvěle doplní.
Tento recept je ideální pro všechny, kdo hledají chutný a sytý hlavní chod. Plátky masa jsou nejprve osmažené do zlatova a poté dušené s kapií a ostatní zeleninou, což…
Doba zvěřinových hodů je tu a my pro vás máme recept na kančí se šípkovou omáčkou. Originální recept z filmu Slavnosti sněženek, kde se šípková omáčka stala předmětem…
Vepřová krkovice se skvěle hodí k dušení a díky obsahu tuku si uchová šťavnatost a bohatou chuť. V tomto receptu ji kombinujeme s voňavými liškami, ale skvěle bude…
Snad nejoblíbenější částí vepřového masa je krkovice, která je krásně šťavnatá. Krkovici stačí nechat zatáhnout na pánvi, poté poklást šunkou, sýrovou směsí a zapéct v…
Krkovice je šťavnatá, má výraznou chuť a řadí se mezi nejoblíbenější části vepřového masa. Plátky masa tak můžeme jednoduše doplnit paprikou a lehkou, byť výraznou…
Voňavá krkovička dušená se sušenými rajčaty a hráškem je nenáročné jídlo, které překvapí svou lahodnou a plnou chutí. Opečené plátky masa zůstanou šťavnaté, rajčata jim…
Kompletní a chutné jídlo naleznete v tomto receptu. Kus lahodného plátku z vepřové krkovice doplní bramborové koláčky na sádle, s cibulkou. Jako zeleninová příloha je…
Krkovice patří mezi oblíbené části masa, ze kterých denně vaříme. Zkuste ji v létě připravit na grilu. S našim podrobným postupem docílíte velice lahodné verze…
Krkovice patří mezi oblíbené části masa, ze kterých denně vaříme. Zkuste ji v létě připravit na grilu. S našim podrobným postupem docílíte velice lahodné verze…
Plátky krkovice lehce naklepeme a po stranách nakrojíme, aby se nám nekroutily. Z obou stran osolíme, opepříme, posypeme česnekem a paprikou.Na rostlinném oleji osmažíme…
Španělské ptáčky obvykle připravujeme z hovězího masa, ale skvělé jsou i z vepřové krkovice, která je trochu šťavnatější. Příprava je časově náročnější, ale pokud máte…
Krkovička dušená se směsí papriky, rajčat, pórku a cukety. Dochucená špekem, osmaženou cibulí a rajčatovým protlakem. Tato masovo-zeleninová směs zužitkuje veškerou…
Hledáte-li tip na ideální lehký oběd nebo večeři plnou chuti, tady je. Šťavnatá marinovaná vepřová krkovice, s výraznou chutí česneku a hořčice, získá po opečení na…
Vůně rozmarýnu a hub provází tyto smetanové kroupy s restovanou krkovičkou. Krkovici předem nakořeňte a nechte přes noc marinovat v lednici. Díky tomu bude krásně…