Vepřové s žampiony a sýrem zapékané

magdalenka Kuchař: magdalenka

Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

600 g vepřové krkovice (plátky)
200 g čerstvé žampiony
1 cibule
olej
pepř
sůl
petrželka pokud máme
150 g strouhaný sýr - eidam a pod
1 vejce
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme na drobno pokrájané huby, osolíme, okoreníme, dusíme, vodu odparíme. Do VYCHLADNUTEJ zmesi zamiešame strúhaný syr a vajce, ak máme pridáme petržlenovú vňať.

  2. Mäso (ja som mala stehno)nakrájame na plátky, naklepeme, osušíme papierovou utierkou, osolíme a okoreníme, opečieme na oleji z oboch strán. Ukladáme na plech. Podlejeme olejom z opekania.

  3. Na plátky mäsa dáme šampiňónovú zmes a zapekáme cca 20 min, 200 stupňov.

Poznámka

Servírujeme ako nám chutí, u nás sme mali iba s varenými zemiakmi s maslom a kapustičkami.

Kedysi odpozerané v televízii, patrí už k našim rodinnným klasikám.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Vepřové s žampiony a sýrem zapékané

Tématické fráze: žampiony vepřové maso se žampiony vepřové se žampiony zapecene veprove se zampiony zapékané žampiony zapečené vepřové plátky se žampiony veprove maso se syrem vepřové karé na žampionech zampion zapečené vepřové maso se žampiony zampiony recepty recept na vepřové maso se žampiony vepřové maso žampiony veprove zampiony recept žampiony zapékané maso zapékané vepřové maso vepřové maso zapečené se žampiony zapečené vepřové plátky na žampionech zapecene veprove na žampionech

Zapomněl/a jsem heslo