Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Masové tousty

Masové tousty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Doplňte svoje zavařeniny o touto lahodnou směs, která spojuje šťavnaté kousky masa s dokonale vyváženým kořením a čerstvou zeleninou. Tato směs je ideální pro rychlou a…

Kamili

155 min

Hajdúcké zelí

Hajdúcké zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hajdúcké zelí připravíme v jednom hrnci a můžeme si představit, že jde o jakousi obdobu segedínského guláše. K zelí a vepřovému masu přidáme ještě kvalitní klobásu, ale…

HankaPu

75 min

Františkovské nudle

Františkovské nudle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Netradiční jídlo z jednoho hrnce, to jsou čínské nudle s masovou konzervou, zakysanou smetanou a lesními houbami. Rychlovka, která se dá jednoduše připravit na dovolené,…

evosheek

25 min

Pikantní segedínský guláš

Pikantní segedínský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Segedínský guláš je původem z Maďarska. Oblíbený guláš s kysaným zelím, zjemněný smetanou, můžete připravit i v pikantní variantě s habanero papričkami. Pikantní guláš…

Eevous

65 min

Vepřové nudličky s okurkou

Vepřové nudličky s okurkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřové nudličky v omáčce ze zakysané smetany obsahují jednu netradiční surovinu v teplé kuchyni – čerstvou salátovou okurku. Ačkoli není běžně používanou zeleninou pro…

Veruncicka

95 min

Zelí s vepřovým masem

Zelí s vepřovým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřové maso a zelí k sobě prostě sedí. A nemusí se jednat pouze o známý maďarský guláš. V tomto receptu se můžete inspirovat chutným pokrmem z vepřových kousků s mrkví…

Veruncicka

90 min

Hrnec SZEKELY

Hrnec SZEKELY

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Hrnec Szekely je sytý maďarský pokrm z vepřového masa, kysaného zelí a zakysané smetany, který svou chutí připomíná kombinaci guláše a segedínské omáčky. Jak už samotný…

Marta

85 min

Játrová paštika à la Leoš

Játrová paštika à la Leoš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso a játra pokrájíme na kostky a orestujeme na cibulce a česneku (česnek přidáme až na konci, aby nezhořkl). Pak dusíme do úplného změknutí.Přidáme smetanu a všechno…

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Kroupy po uvaření scedíme a necháme řádně okapat.Vepřové maso upečeme klasicky, jak jsme zvyklí, na pokrájené cibuli, klidně s přidáním česneku, osolené a okořeněné dle…

Guláš z vepříka

Guláš z vepříka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na sádle osmahneme cibulku do hněda, přidáme vepřové maso, papriku a krátce orestujeme. Zalijeme vodou, přidáme pepř, kmín a osolíme.Vaříme cca 1 - 1,5 h. - do změknutí…

Špenátová očka na špejli

Špenátová očka na špejli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky masa naklepeme a okořeníme. Necháme odležet. Každý plátek poklademe plátkem sýra, plátkem šunky. Doprostřed plátku naklademe i listy špenátu. Plátek zarolujeme do…

misafikarova

60 min

Vepřo-čočko-bašta

Vepřo-čočko-bašta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso upečeme v troubě klasickým způsobem, spolu s dostatečným množstvím nakrájené cibule a plátků česneku. Půl balíčku předvařené čočky přelijeme 1/2 litrem vroucí…

Kroupovka

60 min

1 14 15 16 17 18 37