Salát s kadeřávkem a ricottou
Recept ještě nebyl hodnocenV tomto dobrém salátu skvěle vynikne chuť pečeného a křupavého kadeřávku. Přidáme k němu čerstvé švestky, namáčené do sladké zálivky ochucené tymiánem, a podáváme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V tomto dobrém salátu skvěle vynikne chuť pečeného a křupavého kadeřávku. Přidáme k němu čerstvé švestky, namáčené do sladké zálivky ochucené tymiánem, a podáváme s…
Jemný a delikátní pstruh nepotřebuje výrazné koření a připravíme ho během chvilky na pánvi. Podáváme ho s kouskem pečiva a dobrým salátem z celeru a mrkve, ochuceného…
Symboly štěstí do nadcházejícího roku jsou dárkem od srdce. Perníčková prasátka dozdobíme pomocí obarvené cukrové polevy, na kterou nalepíme marcipánový čtyřlístek. Do…
Chuťovky rádi připravujeme pro návštěvy, na oslavy a nebo jen tak, když máme v plánu televizní večer. Vyzkoušejte kolečka červené řepy ozdobené brynzovou pomazánkou a…
Nepečené dezerty jsou snadné na přípravu, dobře chutnají a hezky vypadají. Roláda z rozmixovaných sušenek potřená tvarohovo - máslovým krémem a plněná sladkým kiwi je…
Kombinace tvarohového těsta a přelivu z jahod a máty si zajisté oblíbíte nejen vy, ale i všichni vaši strávníci. Knedlíky jsou velice snadné na přípravu a celý pokrm tak…
Spojení jemně pikantního hermelínu a sladko-kyselé rebarborovo-cibulové směsi vytváří nečekaně lahodnou kombinaci chutí. Tento originální předkrm nebo lehká večeře…
Tradiční nudle s mákem dostávají nový šmrnc díky rebarboře, která jim dodá příjemnou kyselkavost a svěžest. Tento jednoduchý a rychlý pokrm potěší všechny, kdo milují…
Křehké košíčky z máslového těsta, naplněné hladkým pudinkem s rebarborou, jsou ideální volbou pro jarní a letní sladké chvíle. Spojení sladkosti a lehké kyselosti dodává…
Pokud máte rádi jablka pečená v županu, vyzkoušejte rychlejší variantu. Jablka smažená v těstíčku se skořicí jsou výbornou alternativou k lívancům a hodí se jako snídaně…
Jemné lívanečky jsou vždy skvělou volbou na snídani. Z kokosového mléka a mouky připravíme hladké těsto dochucené medem a citronovou kůrou. Z něj pak usmažíme lívanečky,…
Zmrzlina se základem z kokosového mléka, která voní a chutná po banánech a jahodách, je to pravé letní osvěžení. Pro přípravu této zmrzliny nepotřebujete zmrzlinovač,…
Základem výborného jehněčího masa je dobré koření a marinování. Chuť jehněčího masa velice skvěle vynikne, když jej připravíte za pomocí pomalého hrnce. Kýtu podáváme s…
Po vyčerpávající zimě můžeme tělo posílit tímto chutným a svěžím nápojem. Sladké jablko, med, voňavou meduňku a osvěžující limetku doplníme mladým osením, které v sobě…
Jsou spojením vláčného medového těsta, jemného krému a svěžího ovocného akcentu. Sladkost medu krásně ladí s lehkou kyselostí čerstvých jahod, díky čemuž vzniká dezert,…
Guláš je jedním z velmi oblíbených pokrmů nejen v naší kuchyni. Z kostek vepřového masa a koření připravíme lahodný základ, podlijeme pivem a podusíme doměkka. Na závěr…
Křehký koláč s rebarborou a smetanovou náplní je ideální dezert pro jarní a letní dny. Spojení kyselkavé rebarbory a jemné smetany vytváří dokonale vyváženou chuť.…
Neodmyslitelnou součástí letních podvečerů je snad všemi oblíbené grilování. Na grilu můžeme připravit spoustu různých dobrot - třeba špízy s kuřecím masem a paprikou,…
Zpříjemněte si den sladkým raw cheesecakem s matchou, která pomáhá uklidnit mysl a má příjemnou jemně oříškovou chuť. Cheesecake s datlemi a kešu oříšky potěší nejen…
Spojení svěžích jahod, voňavé máty a originálního nápadu dává vzniknout dezertu, který vypadá jako sushi, ale chutná jako léto. Ideální na zahradní párty, dětskou oslavu…
Vepřové srdce má jemnou a měkkou texturu, která se perfektně hodí pro dušené pokrmy. Připravte jej s dušenou mrkví a hráškem a určitě nešlápnete vedle. Podávat můžete s…
K teplým letním podvečerům neodmyslitelně patří posezení s rodinou u rozpáleného grilu, na kterém lze připravit spoustu různých dobrot. Krůtí kousky zabalené ve slanině…
Parné letní dny si nikdo z nás nedovede představit bez lahodné a osvěžující zmrzliny. Z úrody jahod můžete připravit domácí zmrzlinu, není to nijak složité a zvládnou to…
Grilovaná kuřecí prsíčka na špejli v marinádě z česneku, medu a sójové omáčky jsou ideální volbou pro letní posezení. Maso perfektně doplní svěží a lehce pikantní…