Pomazánka na chlebíčky II
Recept ještě nebyl hodnocenRádi byste připravili obložené chlebíčky a přemýšlíte o rychlé a jednoduché pomazánce? Vyzkoušejte osvědčenou pomazánku podle následujícího receptu. Nepotřebujete na ni…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rádi byste připravili obložené chlebíčky a přemýšlíte o rychlé a jednoduché pomazánce? Vyzkoušejte osvědčenou pomazánku podle následujícího receptu. Nepotřebujete na ni…
Na jemném struhadle nastrouháme brambory a okurku, přidáme sýr, nadrobno pokrájenou mrkev a cibuli,, zakysanou smetanu, vše osolíme, opepříme a rozmixujeme. Mažeme na…
Vynikající pomazánka, která se skládá z pouhých několika surovin. Navíc bleskurychle připravená, aby se mohla stát základem vašich obložených chlebíčků či jednohubek.…
Variací na pomazánky není nikdy dost. Uzená makrela s výraznou chutí dijonské hořčice, k tomu kyselost nakládané okurky a to vše zjemněné máslem a vajíčkem. Chléb s…
Tato retro lahůdka byla vyhlášeným pokrmem zejména na konci minulého století. Jistě, můžete ji koupit stále v obchodě, nicméně, nebude přece jen chutnat lépe, když ji…
Rýži propláchneme a dáme zvolna vařit do osolené vody pod pokličku na zhruba 14 minut. Nevaříme dlouho, jelikož se ještě bude tepelně upravovat, tak by měla zůstat lehce…
Španělský ptáček je tradičně plněný plátek masa. V tomto receptu však kousky kuřecího masa dusíme se surovinami, které se jinak skrývají v masovém závitku. Vše spolu…
Vepřové koleno asi není zrovna běžný kus masa v našich kuchyních, v dnešní době nás ale může zaujmout svou relativně nízkou cenou. Tento recept vám nabídne 4 tipy jak si…
Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť a očistíme.Očistený zeler a mrkvu uvaríme do mäkka vo vode.Zemiaky pretlačíme cez mriežku do misy a zmiešame so salámou a…
Receptů na tradiční štědrovečerní bramborový salát je spoustu. V tomto receptu klasicky použijeme majonézu a navíc přidáme trochu worcesterské omáčky a jablko.…
Lahodný pokrm s kořeny v tradiční slovenské kuchyni. Šťavnaté vepřové maso se peče dozlatova a podává se s houskovým knedlíkem nebo rýží. Typická je vyvážená chuť masa,…
Vlašský salát patří k retro stálicím v nabídce lahůdek. Kombinace majonézy, šunky, hrášku a okurek bude chutnat výborně na obloženém chlebíčku, nebo si salát můžete…
Toto výborné pohoštění skvělé chutná i krásně vypadá. Veka plněná lahodnou náplní skvěle nahradí chlebíčky a překvapí návštěvu netradičním vzhledem. Náplň si můžete…
Z jakéhokoliv kousku masa jde udělat velmi chutný pokrm. V tomto receptu jsou použity marinované plátky vepřového masa, které jsou rozkrájeny na nudličky a poté…
Kdo by nemiloval smažené vepřové křupavé řízky, navíc doplněné o vynikající salát! Vlašský salát je klasika z let minulých, kterou si dopřávají lidé s láskou i dnes.…
Ryba v aspiku je tradiční lahůdka, která kombinuje jemné maso z ryby s křišťálově čistým želatinovým obalem, často doplněná barevnou zeleninou nebo bylinkami. Tento…
Čočka je plnohodnotná, výživná a chutná potravina, která je stará několik tisíc let. Asi nejznámější recept z ní je čočka na kyselo. Je to jednoduché a levné jídlo,…
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a necháme vychladnut. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, cibuli na tenká půlkolečka (použila jsem fialovou), okurky na plátky…
Jednou z oblíbených pomazánek na sváteční chlebíčky je ta bramborová. Uvařené brambory spolu s dalšími surovinami nastrouháme a dochucujeme podle vlastní chuti. Někdo…
Brambory uvaříme ve slupce, vychladíme, oloupeme a rozkrájíme na kostičky. Mrkev rovněž uvaříme a nakrájíme stejně jako cibuli, okurky a oloupané jablko. Množství dáme…
Hledáte masovou pomazánku na tousty a máte v lednici zbytek vařeného masa od oběda? Potom není nic jednoduššího než vše společně umixovat v hladkou pomazánku a…
Vlašský salát je naprostá klasika všech lahůdkářských prodejen. Ale můžete si ho snadno připravit i doma. Jen je nutné vše jemně pokrájet nebo stačí i nastrouhat. Navíc…
Roláda nemusí představovat pouze piškotové těsto s lahodným krémem a bohatým zdobením. Vyzkoušet můžete i roládky naslano, třeba z toustového chleba. Plnění a zdobení je…