Lososová pěna v cuketové misce
Recept ještě nebyl hodnocenLososa a lučinu rozmixujeme dohladka. Zředíme smetanou a dochutíme koprem a pepřem. Cuketu si škrabkou nařežeme na plátky a stočíme. Naplníme pěnou a dozdobíme. Necháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lososa a lučinu rozmixujeme dohladka. Zředíme smetanou a dochutíme koprem a pepřem. Cuketu si škrabkou nařežeme na plátky a stočíme. Naplníme pěnou a dozdobíme. Necháme…
Králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pokryjeme slaninou, aby se maso nevysoušelo, přidáme plátky másla, podlijeme vínem a pečeme doměkka a dozlatova. Je-li třeba,…
Prsíčko naklepeme a nařízneme. Okořeníme výše zmiňovaným kořením kromě soli a necháme 30 min.odležet. Pak zprudka opečeme na pánvi, osolíme, podlijeme trochou vody a…
Rozpustíme máslo, přidáme cibuli a česnek nakrájené na kousky. Necháme zpěnit, přidáme natrhanou rukolu a krátce podusíme. Zaprášíme moukou a zalijeme mlékem. Omáčku…
Na oleji zpěníme cibulku a současně opečeme slaninu. Když obojí zrůžoví, přidáme tuňáka (slijeme olej, který již nepoužijeme, ale pokud je konzerva ve vlastní šťávě,…
Omytou okurku nastrouháme i se slupkou na hrubším struhadle. Osolíme a necháme v cedníku vykapat. Po té ji ještě vymačkáme.Jogurt a sýr smícháme, přidáme česnek, okurky,…
Surimi tyčinky pokrájíme dle chuti a potřeby (salát/pomazánka) na menší kousky, které dáme do mísy společně s bílou částí jemně pokrájených cibulek. Kdo chce, může…
Všechny suroviny smícháme dohromady. Já promíchávám v robotu, aby byla pomazánka hladká. ;-) Podáváme s pečivem nebo mažeme na jednohubky. Záleží na každém z vás. …
Brambory, cibuli, mrkev a celer nakrájíme na kostky, zalijeme asi 1,25 l vody, přidáme koření. Po 10 minutách varu vložíme růžičky brokolice a ještě chvíli vaříme.…
Kuřecí srdíčka rozpůlíme a vaříme v malém množství vody do měkka. Na pánvi orestujeme na másle na jemno nastrouhanou mrkev a zalijeme vývarem ze srdíček. Povaříme,…
Ve vepřovém natur bujonu si uvaříme rýži na skus. Na pánev si dáme celý obsah konzervy a vše řádně vysmahneme. Poté přidáme na velmi drobno nakrájenou cibuli, koření a…
Maslo dobre vymiešame s tvarohom, 2 lyžicami pažitky a prelisovaným cesnakom. Osolíme a okoreníme.Na alobal nasypeme nasekanú pažitku. Z pomazánky vytvarujeme valec a…
Kuřecí čtvrtky posypeme grilovacím kořením a zprudka opečeme, pak 20 min. dusíme. Vypeckované a nakrájené švestky rozdusíme v kastrolku, vložíme hřebíček,skořici,tymián…
Kapustu zbavíme vrchních listů a nakrájíme na proužky, cibuli a slaninu na kostičky, česnek prolisujeme a bramboru oloupeme a nastrouháme na jemno.V kastrolku na…
Mangold důkladně umyjeme a nakrájíme na proužky. Osolenou vodu přivedeme k varu a mangold povaříme do měkka. Uvařený vytáhneme děrovanou lžící a ihned zchladíme v ledové…
Arašidové maslo dáme do mlieka a na slabom ohni necháme rozpustiť.Zmiešame tvaroh, rozpustené arašidové maslo a pažitku. Osolíme, okoreníme.Necháme vychladnúť a mažeme…
Cestoviny uvaríme al dente, prelejeme studenou vodou a necháme odkvapkať.Pridáme na rezančeky nakrájanú šunku alebo salámu a na kocky nakrájané avokáda.Zalejeme olejom,…
Z pomazánkového másla, másla a smetany našleháme jemný krém, který osolíme, opepříme a dále podle vlastní chuti a fantazie vylepšíme. Můžeme přidat prolisovaný česnek,…
Bažanty vykostíme, oddělíme prsa a stehna. Skelet nasekáme na menší kousky, opláchneme studenou vodou, dáme do hrnce, přelijeme vývarem a vaříme půl hodiny. Porce…
Ořechy rozprostřu na plechu a pražím v troubě cca 7–8 minut (175°C).Fazolky vložím do vřící osolené vody na cca 5 minut. Přecedím, properu ve studené vodě a nechám…
Králičí stehna kuchyňsky upravíme a připravíme si marinádu. Do oleje přidáme čerstvý umletý bílý pepř, uzenou papriku, sůl, lžíci obyčejné hořčice, nadrcené bylinky a…
Cibuli zpěníme na oleji nebo másle, přidáme mrkev a celer a restujeme do mírného zezlátnutí zeleniny. Pak zalijeme vývarem, a spolu se šalvějí vaříme do změknutí. …
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Upekli jsme preclíky podle receptu z MasterChef Česko: Voní pivem a chutnají jako sádlové houstičky od babičky
Jak na tu nejlepší zelňačku? Základem je dobré zelí, vylepší ji dobrá uzenina, kysaná smetana, ale třeba i sušené švestky
Ochutnejte Florencii: Pyšní se jednou specialitou, kterou byste ve městě zamilovaných určitě nečekali!