Kantonské nudle / wok

toprecepty.cz Kuchař:

Těstoviny 1 názor

21

Suroviny

Ploché nudle
olej
hlávkové zelí
vývar
konzerva bambusových výhonků (možno nahradit tenkými plátky kedlubny či celeru)
kuřecí maso
šunka
černé houby
sůl
glutasol
petrželka
bílý pepř
solamyl
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Uvařené ploché nudle propláchneme, necháme okapat. Pak je opečeme v pánvi na oleji, vyjmeme a udržujeme v teple. Do oleje vložíme na kostičky nakrájené hlávkové zelí, promícháme, zalijeme vývarem.

  2. Přidáme bambus, nudličky vařeného kuřecího masa, šunky a máčené černé houby. Ochutíme solí, glutasolem, bílým pepřem, zahustíme máčeným solamylem, podusíme. Směsí přelijeme nudle, ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kantonské nudle / wok

  • Iljusa Iljusa

    Nebylo to špatné, jen jsem místo glutasolu dala do pokrmu ústřicovou omáčku ;-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo