

Kantonské nudle / wok
Suroviny
- Ploché nudle
- olej
- hlávkové zelí
- vývar
- konzerva bambusových výhonků (možno nahradit tenkými plátky kedlubny či celeru)
- kuřecí maso
- šunka
- černé houby
- sůl
- glutasol
- petrželka
- bílý pepř
- solamyl
Postup přípravy receptu
Uvařené ploché nudle propláchneme, necháme okapat. Pak je opečeme v pánvi na oleji, vyjmeme a udržujeme v teple. Do oleje vložíme na kostičky nakrájené hlávkové zelí, promícháme, zalijeme vývarem.
Přidáme bambus, nudličky vařeného kuřecího masa, šunky a máčené černé houby. Ochutíme solí, glutasolem, bílým pepřem, zahustíme máčeným solamylem, podusíme. Směsí přelijeme nudle, ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kantonské nudle / wok
-
Nebylo to špatné, jen jsem místo glutasolu dala do pokrmu ústřicovou omáčku