Panenka s tymiánem a sušenými rajčaty
Recept ještě nebyl hodnocenDen předem vepřovou panenku osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem a posypeme lístky čerstvého tymiánu. Dáme do lednice uležet. Před přípravou maso z lednice…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Den předem vepřovou panenku osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem a posypeme lístky čerstvého tymiánu. Dáme do lednice uležet. Před přípravou maso z lednice…
Ako prvé si sliepku dôkladne opláchneme, očistíme a znova opláchneme, ja osobne neporcujem. Ak chceme silný kvalitný vývar, je dôležité, aby bola celá ponorená vo vode…
Kapří maso ze hřbetu a ocasu stáhneme z kůže, nakrájíme na malé kousky a dvakrát umeleme na jemno.Dáme do misky, přidáme vejce, jemně nastrouhaný sýr, nařezanou pažitku,…
Hledáte inspiraci na rychlý oběd? Pak je tento recept pro vás jako stvořený. Restované vepřové nudličky z kýty, na žampionech a okurkách, zvládnete připravit během…
Lahodné maso z tuňáka patří k tomu nejlepšímu, co nám moře nabízí, a právem si proto zaslouží pečlivou přípravu. Aby vynikla chuť jemného masa, stačí když steaky…
Utopenci jsou klasika, na kterou má každý svůj vlastní recept. Někdo je krájí na kolečka, jiný pouze prořezává. Uvažujete-li o jejich přípravě, můžete vyzkoušet…
Utopenci jsou klasika, na kterou má každý svůj vlastní recept. Někdo je krájí na kolečka, jiný pouze prořezává. Uvažujete-li o jejich přípravě, můžete vyzkoušet…
Zelené fazolky ve spojení se schwarzwaldskou šunkou a sušenými rajčaty chutnají skvěle, doplňte je těstovinami fettuccine a získáte za pár minut výborné jídlo, za které…
Kapustové karbanátky jsou chutné a výživné jídlo, které si získalo oblibu v mnoha domácnostech. Tyto zlatavé placičky z čerstvé zeleniny, můžete připravit i bez masa,…
Objevte lahodnou kombinaci šťavnatého vepřového žebírka a jemných žampionů. Tento pokrm spojuje křehké maso s bohatou houbovou omáčkou, která je dochucená aromatickým…
Tento recept vám nabízí nenáročný, výživný a chuťově výrazný salát. Stačí smíchat uvařené drobné bílé fazolky s krémovým sýrem, kousky kuřecího masa a dochutit štiplavým…
Toužíte po skvělých pečených bramborách, které se hodí jako příloha, ale výborné jsou i jen tak samostatně? Vyzkoušejte je upéct podle tohoto receptu. Klíčem je vyladěná…
Kuličky z mletého masa jsou oblíbené u dětí i dospělých. Masovou směs můžete pokaždé okořenit trochu jinak a přidávat různé ingredience. Zkuste tentokrát do masových…
Vepřová plec s chorizem a fazolemi je vydatný a voňavý pokrm, který propojuje šťavnaté maso s pikantní chutí španělské klobásy a jemností fazolí. Pokud hledáte syté…
Bulgur patří mezi výživné a lehce stravitelné obiloviny. V kombinaci s kuřecím masem a zeleninou z něj připravíme zdravý a chutný pokrm. O chuť se postará také použití…
Sýr necháme okapat a nakrájíme na kostky o hraně cca 2 cm. Česnek oloupeme a prolisujeme do hrnku s olivovým olejem. Bylinky posekáme nahrubo (bez dřevnatých stonků) tak…
Perličku omyjeme, osušíme, osolíme. Kořenovou zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky.Nakrájenou zeleninu smícháme s kousky slaniny, kaštany a kořením, část…
Rozkrojíme prsa aby z nich šla udělat kapsa, popepříme a okořeníme z obou stran, sůl jen špetku nebo kdo nesolí tak žádnou. Šunka, niva a argentinsky koření už sůl…
Buřty nakrájíme na drobné kostky. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme uzenou papriku a buřty, restujeme. Okořeníme, podlijeme a dusíme asi 25 minut. V…
Osolený a opepřený plátek masa opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, hotové maso podlijeme vodou, přisypeme pár kuliček barevného pepře, dochutíme, provaříme a…
Jeden z klasických amerických pokrmů si snadno připravíte i u vás doma. Šťavnaté maso opečené na grilu, a na něm plátek rozpuštěného sýra s dokřupava vypečenou slaninou,…
Kachní prsa omyjeme a očistíme. Na kůži nakrájíme mřížky, aby se kůže lépe propekla. Prsa z obou stran osolíme a opepříme. Na kůži nasypeme grilovací bylinky a maličko…
Okrájíme pevné okraje toustového chleba, několikrát přejedeme chléb válečkem, abychom plátek ztenčili a lépe se tvaroval, pomažeme tence máslem. Plátky chleba vložíme…
Na trošce oleje opečeme proužky slaniny a po chvíli přisypeme plátky cibule. Až cibulka zezlátne, přidáme mleté maso a opečeme jej. Pečlivě jej od sebe oddělíme. …