Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř čtyř barev - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Tuňákový steak a máslová zelenina

Tuňákový steak a máslová zelenina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pomocí ponorného mixeru připravíme marinádu z oleje, šťávy a kůry dobře omytého citronu, česneku, bazalky, soli a pepře.Porce tuňáka opláchneme, dobře osušíme, vložíme…

Svěží carpaccio

Svěží carpaccio

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nejdříve smícháme smetanu s chilli, citronovou šťávou, česnekem a solí. Nakonec přidáme kopr, trochu necháme na posypání.Okurku nakrájíme podélně na tenoučké plátky a…

Trhané uzené v pepřové omáčce

Trhané uzené v pepřové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso třeba zbylé od oběda nebo obrané od kosti by mělo hodně měkké. Natrháme ho dvěma vidličkami na vlákna a odložíme.Drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět a…

Krůtí steak

Krůtí steak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vše koření rozdrtit v hmoždíři, potřeme tím maso a necháme marinovat. Na rozpálenou pánev dáme maso. Až je maso hotové, dáme ho na talíř. Na výpek z masa dáme asi 2…

Lososový steak

Lososový steak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sůl s nadrceným pepřem smícháme a řádně vetřeme ze tří stran do masa. Dáme do misky pokapeme šťávou z citronu, olejem přidáme nasekaný kopr a dáme odpočinout na 2 hod.…

Kreolská kuřecí stehna

Kreolská kuřecí stehna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí stehna vykostíme, řádně okořeníme čerstvě mletým pepřem a solí. Maso zakápneme citrónovou šťávou. Bylinky nasekáme, dáme do pekáče, přidáme pepř a přilijeme…

Bahula

60 min

Pštrosí steak s dýňovou kaší

Pštrosí steak s dýňovou kaší

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pštrosí maso očistěte od případných blanek (většinou to ale není třeba) a připravte si dvě pěkné porce masa o výšce 3 centimetry. Lehce je naklepejte zaťatou pěstí a…

K@tka

65 min

1 3 4 5 6 7 17

Naposledy jste si prohlédli