Portobello jako řízek
Recept ještě nebyl hodnocenŽampiony očistíme odřízneme nožky a překrojíme na poloviny nebo čtvrtiny.Smícháme vejce, pivo, sůl, pepř a koření. Přisypáváme mouku a metličkou připravíme hustší…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Žampiony očistíme odřízneme nožky a překrojíme na poloviny nebo čtvrtiny.Smícháme vejce, pivo, sůl, pepř a koření. Přisypáváme mouku a metličkou připravíme hustší…
Plátky masa naklepeme, na obvodu několikrát nařízneme, aby se při dušení nekroutily, osolíme, opepříme a lehce obalíme v hladké mouce. Jednu cibuli nakrájíme nadrobno a…
Hovězí plátky naklepeme, posolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce.Mezitím na pánvičce opečeme špek a cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme všechno divoké koření. Na…
Uzenou krkovici nakrájíme na plátky jak jste zvyklí na řízky. Na rozdíl od nich nesolíme ani nenaklepáváme. Obalíme v trojobalu, mouka, vajíčka a strouhanka. Kdybyste…
Kuřecí řízek s bramborem je naprostá klasika. Tentokrát je maso zabaleno do křehkého lahodného sýrového těstíčka, které mu dodá na křupavosti, plnosti chuti a…
Vepřovou kotletu nakrájíme tak, že jedním řezem nedokrojíme až na konec a dalším řezem dokrojíme, čímž nám vznikne větší plátek masa. Tento rozklepeme, ale tak aby…
Koleno vložíme do pomalého hrnce, přidáme všechno koření a podlijeme pivem. Pečeme na programu LOW 4 hodiny. Občas polijeme výpekem. Hotové vložíme na pár minut pod…
Dýni očistíme i oloupeme, protože tepelná úprava bude jen velmi krátká a někomu by slupka mohla vadit. Poté ji pokrájíme na tenké plátky cca 4 mm.Žloutky rozmícháme s…
Všechny suroviny zpracujeme v hladké těsto,které necháme asi 1/2 hod. odležet.Z tohoto množství jsou 2 záviny.Vyválíme placku,poprášíme strouhankou,dáme nastrouhaná…
Na lžíci sádla necháme zhnědnout drobně nakrájenou cibulku. Přidáme na kostky nakrájené maso a necháme zatáhnout, získá šedou barvu. Potom zalijeme cca 1 litrem vody a…
Mouku prosijeme, tuk nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme pivo a sůl a zpracujeme v bochánek. Ten necháme opočinout 20 minut pod nahřátým kastrůlkem.Bochánek…
Pokud hledáte recept pro nedělní vaření, tak tento bude tím pravým. Opečené a ještě navíc zapečené vepřové kotlety s dalšími ingrediencemi jistě uspokojí vaše chuťové…
Asijská kuchyně si velmi rychle získala oblibu i u nás. Jedním z nejoblíbenějších pokrmů jsou jistě závitky. Do rýžového papíru zabalíme směs mletého masa se zeleninou a…
Kombinace masa a piva funguje prostě skvěle. Ať už masový pokrm pivem zapijete pro lepší trávení nebo pivo zakomponujete rovnou do jeho přípravy. Nejčastěji se kombinuje…
Sýrový tatarák oceníte nejlépe na dozlatova opečené topince. Navíc vás postaví na nohy. Tajemství správné chuti spočívá ve výběru koření a způsobu dochucení, proto si…
Koleno pečené v pomalém hrnci je vynikající pokrm, který se díky pomalému pečení stane neuvěřitelně šťavnatým a plným chuti. Kombinace uzeného masa a piva dodává kolenu…
Sáčky na pečení můžete použít na pečení masa, ryb, zeleniny nebo pečiva bez použití tuku. Můžete si tak dopřát zdravé jídlo s nízkým obsahem kalorií, které si uchová…
Nejdříve si připravíme soudek od piva (vypitého-samozřejmě) . 1 – Ze soudku odstraníme plastovou horní a spodní část. 2 – Soudek rozřízneme na polovinu. 3 – Okraje…
Nejdříve si připravíme soudek od piva (vypitého-samozřejmě) . 1 – Ze soudku odstraníme plastovou horní a spodní část. 2 – Soudek rozřízneme na polovinu. 3 – Okraje…
Žloutky rozmícháme s pivem, kořením, bylinkami a moukou a vmícháme tuhý sníh z bílků ušlehaných se špetkou soli. Ve vaflovači pečeme vafle, na upečené dáme sýr,…
Z vajec, nastrouhaného sýra, polohrubé mouky, piva, zázvoru a utřeného česneku vyšleháme hladké těstíčko, které podle chuti dosolíme a opepříme. Uzenou panenku…
Omytého kapra osolíme, pokapeme citronem a necháme chvíli uležet. V pivu rozšleháme vejce, koření, hořčici, bazalku a postupně přidáváme mouku až do polohustého těstíčka…
Z pom. másla, nastrouhaných tvarůžků, cibulky, kapie, pažitky, piva a špetky cukru umícháme pomazánku, kterou necháme dobře uležet alespoň do večera v lednici. Můžeme,…
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a pivu je dokonalým spojením bohaté chuti masa, jemné sladkosti zeleniny a svěžího citrusového nádechu. Pomalu dušená v hrnci získá…