Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Protlak rajčatový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krkonošské fazole

Krkonošské fazole

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vydatné a voňavé krkonošské fazole s uzeným masem, smetanou a paprikami vás zahřejí na těle i na duši. Tento tradičně laděný pokrm spojuje jemnost smetany s výraznou…

Handour

45 min

Špagety s mletým vepřovým masem

Špagety s mletým vepřovým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Špagety s mletým vepřovým masem zvládnete uvařit i během hektických dnů, ale přijdou k chuti i jako nenáročný oběd na chalupě. Na výběru masa si dejte záležet, na chuti…

Veruncicka

75 min

Kohoutek na víně

Kohoutek na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nakrájíme si mrkev na kolečka,česnek na malé kousky a anglickou na kostičky asi 1cm. Slaninu orestujeme v hlubším hrnci do křupava,vyndáme a necháme stranou.Tuk…

znamenivah

240 min

Golubky od Máši

Golubky od Máši

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Hlávce zelí vyřízneme košťál, celou hlávku dáme do hrnce s vodou, přivedeme k varu a vaříme cca 15 minut. Vyjmeme a opatrně sloupáváme jednotlivé listy, pokud se hlávka…

Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku

Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rybu trochu osolíme, opepříme a opečeme do zlatova na oleji s máslem a přendáme do zapékací misky. Do pánve s výpekem přidáme rajský protlak a za stálého míchání trochu…

Hovězí pečeně po myslivecku

Hovězí pečeně po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ze špeku nakrájíme klínky a maso prošpikujeme. Osolíme a opepříme. Potravinařským provázkem svážeme, aby udrželo pěkný tvar. Necháme chvíli odležet.Mezitím nakrájíme…

mika59

170 min

Bulharská pomazánka s hořčicí

Bulharská pomazánka s hořčicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rychlá a chutná pomazánka, která se výborně hodí třeba na řádně česnekem potřené topinky, na jednohubky při jakékoliv příležitosti k oslavě nebo jen tak na svačinu s…

duckie

15 min

Jelení guláš podle Jirky

Jelení guláš podle Jirky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jelení guláš má nezaměnitelnou chuť zvěřiny, voní po česneku a majoránce a nejlépe si ho vychutnáte s napařeným houskovým knedlíkem. Odměnou za trpělivost vám bude…

Jurgen.k

160 min

Rajčatová omáčka

Rajčatová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jednoduchou rajčatovou omáčku připravíme z cibulové jíšky, kterou povaříme ve vývaru spolu s kořením. Na závěr přidáme rajčatový protlak. Omáčku můžeme zahustit…

mardosa

45 min

Polévka z hlívy

Polévka z hlívy

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jemná chuť hlívy ústřičné vynikne v polévce, která je lehká, sytá a zároveň plná vitamínů. Polévka voní houbami, kmínem a lehounce i česnekem. Tento recept vás zahřeje v…

Veruncicka

60 min

Jednoduché krémové těstoviny Videorecept

Jednoduché krémové těstoviny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krémové těstoviny s pikantním podtónem, které máte na stole během pár chvil. Stačí uvařit oblíbený druh těstovin a poté je smíchat se smetanovou omáčkou s rajčatovým…

toprecepty.cz

40 min

Jelení guláš Videorecept

Jelení guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pokud se vám poštěstilo a dostali jste kousek jelení plece, uvařte z ní guláš a rovnou dvojité množství. Druhý den je totiž ještě lepší, než ihned po uvaření. Ale…

lenka-m

160 min

1 9 10 11 12 13 82