Hovězí pečeně po myslivecku
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 9 872 kJ / 2 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,71 g |
Tuky | 151,97 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 545 mg |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 47,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2023 11:15
Většinou receptů se nechávám inspirovat ale pak si hraju s použitýma surovinama kořením a tak. Tady jsem postupoval skoro přesně dle návodu. Vynechal jsem houby které nebyly k dispozici a dále také mouku kterou se snažím necpat nikam. A myslím že ani v tomto receptu není vyloženě nutná. Smetanu jsem měl jenom tu na vaření. Až to budu vařit příště použiju tu šlehačkovou - aspoň budu moci porovnat. Dále je nutno říci že čím víc použijete špeku na protknutí masa tím lépe. Pekl jsem na uvedené stupně dvě hodiny a bylo to málo. Chtělo to buď o půl hodiny déle a nebo péct horkovzduchem. Jako příloha byla vařená rýže.
23. 11. 2022 15:09
Koubkova: Knedlíky jsou hrnkové klasické, přidala jsem pár brusinek.
23. 11. 2022 15:06
Jak děláte ty knedliky?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: hovězí zadní, špek, zelenina kořenová, cibule, houby sušené, protlak rajčatový, hořčice, sádlo, mouka hladká, jalovec, pepř, koření nové koření, smetana, vývar masový, sůl, cukr
Hovězí pečeně po myslivecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADqGj
3 názory