Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Protlak rajčatový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rychlá boloňská omáčka

Rychlá boloňská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Slavná boloňská omáčka chutná opravdu výborně, vyžaduje ale dlouhý čas na přípravu. Ochutnejte tuto zjednodušenou verzi, kterou připravíte mnohem rychleji. Hodí se na…

agatha_001

30 min

Stromboli, aneb horká kapsa

Stromboli, aneb horká kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do mléka zamícháme sušené droždí a cukr. Necháme v teple vzejít. Do DP dáme vodu, sůl, olej, mouku a nakonec oživlé droždí. Dáme program těsto. Hotové vykynuté vyndáme…

Fazolový salát teplý

Fazolový salát teplý

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Fazole z konzervy propláchneme v cedníku a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji lehce osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a rozmarýn a…

Trenčiansky párek s fazolí

Trenčiansky párek s fazolí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Trenčiansky párek s fazolí je oblíbená retro pochoutka, která vás zachrání v případě prázdné lednice. Na letní dovolené se bude hodit jako rychlá večeře z jednoho hrnce,…

kudlova3

60 min

Domácí chilli omáčka

Domácí chilli omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,6

Pokud jste milovníci pikantních omáček a chcete jednu takovou vytvořit i doma, máme pro vás jeden tip. Z čerstvých rajčat, s pořádnou dávkou česneku a zejména s pálivým…

Libor232

90 min

Pikantní rajčatové čatní

Pikantní rajčatové čatní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Připravte si do skleniček pikantní rajčatové čatní, které spojuje šťavnatost zralých rajčat s výraznou kořeněnou chutí. Toto chutné dochucovadlo je ideální k sýrům,…

Danca

60 min

Vepřový guláš s bramboráčky

Vepřový guláš s bramboráčky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dobře okořeněný pikantní vepřový guláš s křenem přijde v chladných podzimních dnech k chuti. Příprava není složitá a tak ji zvládnou i začátečníci. Bramboráčky připravte…

kremik

140 min

Bulharka se sýrem

Bulharka se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Masová pomazánka s plnou, lehce pikantní chutí, je výborná především na opečených topinkách a toustech. Zužitkujete do ní zbytek vařeného masa od oběda či večeře a…

mika59

30 min

Houbový "tatarák" - pomazánka na toasty

Houbový "tatarák" - pomazánka na toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Houbaření je oblíbený koníček a když se zadaří, tak rázem máme mnoho možností, co dobrého z nich uvařit. Pokud chcete jen něco malého na pochutnání, zkuste houbový…

HankaCh

40 min

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit…

Jarka888

90 min

Výborné italské špagety trošku jinak

Výborné italské špagety trošku jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ideální pro rychlou a sytou večeři. Špagety uvařené na skus, doplněné masovou omáčkou vonící po koření a rajčatech, jsou jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších jídel.…

Vlajda

45 min

Cizrna s medvědím česnekem

Cizrna s medvědím česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cizrna neboli římský hrách si do našich kuchyní stále ještě cestu hledá. Luštěnina, která je domovem na Středním východě, je chuťově podobná klasickému žlutému hrachu a…

magdalenka

80 min

Baskické plátky

Baskické plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Šťavnaté a měkké dušené plátky vepřového masa jsou oblíbeným jídlem naší kuchyně. Podáváme je se šťávou ochucenou rajčatovým protlakem a kapiemi. Jako přílohu můžeme…

past1978

60 min

Domácí BBQ omáčka

Domácí BBQ omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Hustá, lehce pikantní, ideálně doplní grilované maso i zeleninu. Připravte si domácí barbecue omáčku. Hodí se k marinování masa před grilováním i jako omáčka k hotovému…

vylizanytalir

30 min

Hovězí daube

Hovězí daube

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu očistíme a nakrájíme (kromě rajčat).Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme (pepř zatlačíme do masa) a důkladně obalíme v mouce.V kastrole rozehřejeme olej…

vybusna

110 min

1 33 34 35 36 37 84