Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pivní karbanátky v těstíčku

Pivní karbanátky v těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso smícháme se všemi ingrediencemi, dochutíme a necháme chvíli uležet. Mezitím prošleháme vejce s pivem, moukou a solamylem v polotuhé těstíčko. Z masa uděláme menší…

mika59

30 min

Prsa z divoké kachny v pomalém hrnci

Prsa z divoké kachny v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso zvěřiny je velmi ceněné pro své nutriční hodnoty. Příprava je sice obvykle trošku pracná a delší, ale moderní spotřebič, jakým je pomalý hrnec, vám pomůže.…

Kocmax

260 min

Kuře jako bažant (bez tuku)

Kuře jako bažant (bez tuku)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli nakrájíme na jemno a vložíme do hrnce. Přidáme kuřecí stehna, koření a rozmarýn. Podlijeme vývarem a dusíme do měkka.Kuřecí stehna vyjmeme z hrnce a v troubě pod…

Kocmax

60 min

Hříbková omáčka

Hříbková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dobrá houbová omáčka s krásnou barvou z darů lesa. S polentou nebo těstovinami vám v ní maso ani chybět nebude. Můžete si jí připravit po celý rok ze surovin které moc…

toscana

60 min

Kuřecí prso s brusinkami

Kuřecí prso s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brusinky namočíme do sklenice s pomerančovou šťávou. Šťávu můžeme použít čerstvě vymačkanou z pomerančů, ale také ji můžeme nahradit kupovanou.Prso opláchneme a osušíme.…

Anna Kocikova

30 min

Jehněčí kolínko na víně

Jehněčí kolínko na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jehněčí je specifické, dobře ho vychuťte a pak ho nabídněte těm, kdo s ním nemají zkušenosti. První zkušenost bude úžasná, pokud využijete našeho receptu. Ochutnáte…

Kocmax

100 min

1 36 37 38 39 40 55