Koláč se švestkami
Recept ještě nebyl hodnocenŠvestkový koláč je voňavá klasika, která patří k podzimu. Jemné máslové těsto, šťavnaté švestky a špetka skořice vytvoří sladkou kombinaci, které neodolá žádný milovník…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Švestkový koláč je voňavá klasika, která patří k podzimu. Jemné máslové těsto, šťavnaté švestky a špetka skořice vytvoří sladkou kombinaci, které neodolá žádný milovník…
Koláč s cuketovou nádivkou potěší jemnou a šťavnatou chutí, která připomíná moučník s jablky. Dušená cuketa dodává moučníku vláčnost a lehkou nasládlost, kterou…
Kombinace voňavého espressa, napěněného mléka a kořeněného dýňového sirupu s vůní skořice je pro mnohé neodmyslitelným symbolem chladnějších dnů. Najdete ho nejen v…
Taštičky z plundrového těsta jsou nadýchané a vláčné nejen díky použitému druhu těsta, ale také díky voňavé náplni z mascarpone, skořicového cukru a kapky rumu. A pokud…
Těsto připravíme rychlým zpracováním všech surovin. Hotové dáme na půl hodiny odležet do chladu.Mezitím připravíme náplň: jablka i hrušky oloupeme a nakrájíme nebo…
Těsto připravíme rychlým zpracováním všech surovin. Hotové dáme na půl hodiny odležet do chladu.Mezitím připravíme náplň: jablka i hrušky oloupeme a nakrájíme nebo…
Dušené vepřové maso s mrkví je pro mnohé strašák školních jídelen. V této úpravě si ale tento pokrm rozhodně zamilujete. Kyselkavá jablka dodají dušené mrkvi příjemnou…
Sladké, křehké s neodolatelnou vůní kakaa. Jsou dokonalou kombinací sněhového těsta a pražených ořechů. Na povrchu krásně křupou a uvnitř jsou lehké jako obláček. Skvělé…
Svíčková podle tatínka je přesně ten druh jídla, které provoní celý dům a vyvolá vzpomínky na nedělní obědy. Poctivý základ z kořenové zeleniny, trpělivé dušení a osobní…