Vepřové maso pečené v leču
Recept ještě nebyl hodnocenV pekáčku rozškvaříme nakrájený špek, přidáme cibuli a orestujeme. Přidáme sádlo, nakrájené maso na kostky obalené v mouce, nakrájené klobásy, osolíme, opepříme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V pekáčku rozškvaříme nakrájený špek, přidáme cibuli a orestujeme. Přidáme sádlo, nakrájené maso na kostky obalené v mouce, nakrájené klobásy, osolíme, opepříme,…
Špek nakrájíme na nudličky,játra opláchneme, osušíme a nakrájíme na širší proužky.Zeleninu očistíme a nakrájíme. Obyčejnou cibuli na tenké půlměsíčky a bílé části…
Ze hřbetů vyloupneme válečky masa a osolíme. V kastrolu rozškvaříme nakrájený špek, přidáme nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, sádlo, orestujeme a vložíme 4 válečky…
Srdce pořádně očistíme a společně s játry nakrájíme na kousky. Játra odložíme.Nakrájený špek vyškvaříme na sádle. Přidáme nakrájenou cibuli a restujeme dohněda.Do…
Těstoviny uvaříme podle návodu na skus. Nakrájíme špek a cibuli nadrobno. Nejdříve vyškvaříme špek, přidáme cibuli a restujeme dozlatova. Část odebereme na konečné…
Barevný podzimní pokrm plný jemné a vyvážené chuti. Křehké kuřecí kousky se spojí s nasládlou dýní hokaido a pórkem v bohaté smetanové omáčce. Díky nižšímu množství…
Bedly nakrájíme na větší kousky, špek a cibuli na kostičky.Špek vyškvaříme a přidáme cibuli a kmín. Restujeme dozlatova. Ke konci přidáme větší část česneku nakrájeného…
Výborná hustá zelňačka, která v tomto počasí zasytí a zahřeje. Je plná kysaného zelí, brambor, klobásky a koření a nakonec zjemněná zakysanou smetanou. Barvu získá díky…
Maso opláchneme, osušíme, nejlépe přes potravinářskou folii naklepeme, mírně osolíme a opepříme. Špek nakrájíme na menší kostičky, oloupanou cibuli nadrobno, očistěné a…
Kysané zelí opláchneme a dáme do mísy.Přidáme koření a promícháme.Zvlášť uvaříme uzené kosti a obereme je.Na pekáč poklademe zelí, na drobno nakrájený špek, na proužky…
Játra opláchneme, osušíme a nakrájíme na stejnoměrné větší kostky.Špek nakrájíme na 4 cm dlouhé úzké nudličky.Oloupanou cibuli nakrájíme nahrubo, pórek na jemná kolečka…
Růžičky brokolice ponoříme na 3minuty do vroucí vody. Poté je necháme ochladit v misce se studenou vodou a dáme na cedník okapat. Cibuli a bílé části lahůdkové cibule…
Stehna opláchneme osušíme a místy prošpikujeme na úzké a delší špalíčky nakrájenou slaninou. Do stehen vetřeme sůl a muškátový květ. V kastrolu na rozehřátém másle…
Do větší mísy dáme maso, sýr, vejce, solamyl a pepř se solí a vše důkladně promícháme. Z masové směsi navlhčenýma rukama utvoříme podlouhlejší šišku a poklademe přes ni…
Na dvou lžícíh oleje osmahneme cibuli,přidáme na kostičky nakrájený špek,necháme chvíli smažit, potom zaprášíme hladkou moukou a necháme zasmažit.Potom zalijeme vodou a…
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme k ní nakrájený špek a na kousky nakrájené vepřové maso a houby. Vše osolíme. Maso a houby osmahneme a pak podlijeme vodou. Dusíme vše…
Pokrájený špek opečeme, po chvíli přidáme pokrájenou slaninu a znovu opečeme. Přidáme na drobno pokrájenou cibuli, lehce osmahneme, přidáme pokrájená játra. Až se šťáva…
Kdo má pomalý hrnec, ví, jak dokáže zjednodušit přípravu i složitějšího jídla. V tomto případě se jedná o hovězí kližku s mrkví a bramborami. Maso, brambory a zeleninu…
S přicházejícím chladným obdobím si tělo říká o sytější pokrmy. Připravte tyto skvělé plněné knedlíky k víkendovému obědu a možná si budete muset pospíšit, aby na vás…
Uzená vepřová kotleta, připravovaná v pomalém hrnci, společně s kysaným zelím a bramborem, je doslova perfektním víkendovým obědem. Provoněná jablky, posypaná křupavou…
Křupavé škvarkové a vláčné zelné placky jsou dokonalým spojením chutí, které si zamilujete. Tato tradiční česká pochoutka je ideální jako rychlá večeře, pohoštění pro…
Na sádle osmažíme špek a cibulku. Zaprášíme paprikou a podlijeme trochou vody. Přidáme na kostky nakrájenou vepřovou plec, kterou osolíme, opepříme a okmínujeme. Maso…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji nebo na rozškvařeném špeku, stačí jen málo tuku, tak aby se cibule usmažila. Přidáme maso, které…
Hovězí maso z pupku (plát) si nakrájíme na 5 dílů, Každý díl nařízneme tzv. na motýlka, čímž znásobíme plochu masa a všechny takto vytvořené plátky přes potravinářskou…