Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špek - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí na celeru

Hovězí na celeru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Chybí vám nápad co uvařit k nedělnímu obědu? Prošpikované a předem naložené maso, upečené doměkka a podávané se smetanovou omáčkou krásně vonící po celeru, může být…

Radulinka6

120 min

Králík na černém pivě

Králík na černém pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Králičí maso prošpikujeme česnekem a špekem, osolíme, okmínujeme. Jestliže nám zbyde špek, tak ho nakrájíme na kostičky a dáme s nakrájenou cibulí do pekáče. Na cibulový…

Rýžová kaše na slano

Rýžová kaše na slano

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Zbyl vám uzený vývar a nevíte, co s ním? Připravte z něj sytou slanou rýžovou kaši! V kombinaci s dozlatova osmaženými cibulovými kroužky a kostičkami špeku se promění v…

Anna Kocikova

35 min

Teplý bramborový salát

Teplý bramborový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na vyškvařeném špeku (na kostičky) ne do křupava, osmažit cibuli (na kostičky, na měsíčky) do sklovita. Přidat ocet, trochu vody, cukr, sůl a nechat zálivku přejít…

Česnečka "zmrtvýchvstání"

Česnečka "zmrtvýchvstání"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory oloupeme, nakrájíme na malé kostky, dáme vařit s malým množstvím vody, kmínem, posekanými lístky Libečku a jedním bujonem. Nakrájíme rozmáčklý česnek, slaninu…

Tom Beyk

45 min

Guláš z plece a vepřových kůží

Guláš z plece a vepřových kůží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Recept na netradiční guláš, jehož hlavní surovinou jsou vařené vepřové kůže, je pro všechny, kteří si libují v tučném mase, ovarech a zabijačkách. Obsahuje spoustu…

Chlebajez

135 min

Bažant podle pana nadlesního

Bažant podle pana nadlesního

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Název bažant podle pana nadlesního v sobě skrývá opravdovou lahodu plnou skvělého masa a zeleniny. Bažantí stehna obalená v plátcích slaniny a podlitá kvalitním červeným…

Handour

140 min

Pojednání o BORŠČI

Pojednání o BORŠČI

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…

Žampionové špízy

Žampionové špízy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na špejli střídavě napichujeme rajčátka, žampiony, cibuli, anglickou slaninu a špek. posolíme a opepříme. Krátce restujeme na steakové pánvi s kapkou oleje, až jsou…

clupmi

20 min

1 7 8 9 10 11 25